Los Angeles Lakers vs. Orlando Magic ennustusvihjed

Korvpalliliigas NBA lähevad vastamisi LA Lakers ja Orlando Magic. Kumbki meeskond hetkel play-offi pääsemas ei ole ehk võitu vajavad mõlemad. Heidame pilgu koefitsientidele ja vaatame, mis silma jääb.


LA Lakers vs. Orlando Magic

Esmaspäev, 20. märts 2023
Algab: 03.30
Ülekanne: NBA League Pass

Lakers võidab vähemalt 7 punktiga (2.00 @ Coolbet)

Kokku alla 230 punkti (1.92 @ Coolbet)

 

 

PANUSTA SIIN


Statistikanurk:

  • Lakers viskab mängu kohta keskmiselt 116.5 punkti.
  • Viimane omavaheline kohtumine lõppes Lakersi 129:110 võiduga.
  • Orlando Magicu saldo võõrsil mängides on 13 võitu ja 23 kaotust.

Lakersi leiame läänekonverentsis 11. tabelirealt ja Orlando Magic hoiab idakonverentsis 13. positsiooni. Play-offi pääsevad otse mõlema konverentsi kuus paremat ja viimased edasipääsejad selgitatakse miniturniiril, kuhu pääsevad tabeli 7.-10. meeskond.

Los Angelese klubi tuleb kohtumisele valusa kaotuse pealt. Viimasel minutil mängiti Dallase vastu maha kindel eduseis ja lõpuks kaotati viimase sekundi kaugviskest ühe punktiga. Juba mitu nädalat mängitakse ilma LeBron Jamesita ning vanameister jääb eemale ka antud kohtumisest.

Orlando Magic omakorda võitis viimases voorus Lakersi linnarivaali Clippersit. Ehk vahepeal pole pidanud meeskond reisima ning on saanud mänguks kenasti valmistuda.

Meeskonnad on sel hooajal omavahel korra kohtunud ning selles võttis Lakers võõral väljakul 129:110 võidu. Ka enne antud kohtumist on kindlaks favoriidiks just Los Angelese klubi.

Kahte meeskonda paberil võrreldes on Lakersil seda löögijõudu ikka natukene rohkem. Raske on näha, kes külaliste poolelt suudaks pidurdada Anthony Davist. Orlando Magic on ka üks liiga kõige nooremaid meeskondi, kus keskmine vanus on napilt 23 eluaastat.

Esimene panus – Lakers võidab vähemalt 7 punktiga. Viimases kohtumises mängiti eduseis maha ja saadi valus kaotus. Ennustaks, et sellest tehti omad järeldused ning nüüd tahetakse kohtumine ära otsustada võimalikult vara. Lakersil on hetkel käsil missioon “peame saama play-offi” ja seega ootaks neilt korralikku partiid.

Teine panus – kokku alla 230 punkti. Kumbki meeskond resultatiivsusega ei hiilga. Ennustaks, et Lakers teeb ka kaitses natukene motiveerituma esituse, kui oleme keskmises NBA põhiturniiri kohtumises harjunud nägema.

Meie valikud:

  • Lakers võidab vähemalt 7 punktiga (2.00 @ Coolbet)
  • Kokku alla 230 punkti (1.92 @ Coolbet)

Tee oma ennustus, kasutades eksklusiivselt 50€ väärtuses spordimees.ee riskivaba pakkumist ning kaotuse korral saad oma raha tagasi. Kui teed panuse meie esimesele vihjele, pistad võidu korral tasku tervelt 100€!

Alustamiseks vajuta siia või allolevale nupule.

VÕTA RISKIVABA PANUS SIIT   

Coolbeti konto avamine – isegi telefoniga! – võtab aega kõigest 30 sekundit!

Meie analüüsid ning ennustused on kirjutatud parimal meile saadaoleval võimalikul moel, kuid me ei garanteeri võitvaid panused. Palun panustage vastutustundlikult ning ainult rahaga, mida olete valmis kaotama.

Scroll to Top