Chelsea vs. Fulham ennustusvihjed

Üleminekuaknas meeletult rahakotti tuulutanud Londoni Chelsea võtab koduväljakul vastu Fulhami. Alles loetud nädalad tagasi võitis omavahelise kohtumise Fulham. Seda enam soovib kodumeeskond revanši võtta ja tabelisse kolm punkti kirjutada.


Chelsea vs. Fulham

Reede, 3. veebruar 2023
Algab: 22:00
Ülekanne: Viaplay

Chelsea AH-1.5 (2.85 @ Coolbet)

Fulham skoorib viimasena (3.15 @ Coolbet)

 

 

PANUSTA SIIN


Statistikanurk:

  • Chelsea peatreener Graham Potter pole kunagi suutnud oma meekonnaga Fulhami alistada(saldo 2 viiki ja 2 kaotust).
  • Viimase omavahelise kohtumise võitis Fulham tulemusega 2:1.
  • Chelsea lööb keskmiselt mängu kohta vaid 1.1 väravat, mis on esikümne meeskondade peale halvim näitaja.

Chelsea senist hooaega iseloomustab kokkuvõtvalt järgnev lause – tihti relegatsiooniga flirtiv ja eelmisel hooajal veel Championshipis pallinud Fulham asub neist poole hooaja peal tabelis kolm positsiooni kõrgemal. Chelsea on tabeli kümnes meeskond, Fulham hoiab seitsmendat kohta.

Peatreener Graham Potter otsustas meeskonnas teha korraliku verevahetuse ning tõi jaanuari üleminekuaknas täiendust kõikidesse liinidesse. Kõige märkimisväärsemad täiendused Joao Felix, Mõkhailo Mudrik ja rekorddiiliga soetatud Enzo Fernandez.

Fulham täiendas ka meeskonda, kuid selgelt tagasihoidlikumalt. Uuteks liitujateks keskväljamees Saša Lukic Torinost ja paremkaitsja Cedric Arsenalist.

Antud meeskonnad kohtusid omavahel viimati alles jaanuari keskel, kui Joao Felixi debüütmängus võttis portugallane punase kaardi ning Fulham võitis lõpuks 2:1. Mängu domineeris kindlalt Chelsea, kuid lõpuks loeb see, kes ikkagist lööb rohkem väravaid.

Ennustusi matši lõpptulemuse kohta on teha üsna keeruline. Chelsea võib tänu täiendustele saavutada uue hingamise, kuid kõik võtab aega ning esimeste kuude jooksul võib asi hoopis veelgi rabedamaks minna. Siiski koduväljakul ei tohiks Fulhami alistamisega probleeme tekkida.

Esimene panus – Chelsea võidab vähemalt kahe väravaga. Kaitse statistika järgi kuulub Chelsea Premmi parimate meeskondade hulka. Probleemid on rünnakul. Kui aga õnnestub ka rünnakul parem esitus teha – mis koduväljakul on tõenäolisem juhtuma -, siis võib tulla päris kena võit. Uued täiendused annavad lootust, et ründemäng näitab paranemise märke.

Fulham on teinud südika hooaja ja tulemuste osas isegi üle oma varju hüpanud, kuid nende mängustiil on endiselt väga pragmaatiline ning pikas plaanis sellega ellu ei jää.

Teine panus – Fulham lööb kohtumise viimase värava. Et riske natukene hajutada, siis valime teiseks panuseks just sellise valiku. Fulham on juba selline meeskond, et suudavad üsna lootusetutest olukordadest järsku värava välja imeda või penalti teenida. Eriti osav on selles Mitrovic, kes löönud sel hooajal 11 väravat.

Meie valikud:

  • Chelsea AH-1.5 (2.85 @ Coolbet)
  • Fulham skoorib viimasena (3.15 @ Coolbet)

Tee oma ennustus, kasutades eksklusiivselt 50€ väärtuses spordimees.ee riskivaba pakkumist ning kaotuse korral saad oma raha tagasi. Kui teed panuse meie teisele vihjele, pistad võidu korral tasku tervelt 157€!

Alustamiseks vajuta siia või allolevale nupule.

VÕTA RISKIVABA PANUS SIIT   

Coolbeti konto avamine – isegi telefoniga! – võtab aega kõigest 30 sekundit!

Meie analüüsid ning ennustused on kirjutatud parimal meile saadaoleval võimalikul moel, kuid me ei garanteeri võitvaid panused. Palun panustage vastutustundlikult ning ainult rahaga, mida olete valmis kaotama.

Scroll to Top