Real Madrid vs. Valencia ennustusvihjed

Hispaania kõrgliigas tiitli eest heitlev Real Madrid võtab ülitähtsas kohtumises koduväljakul vastu Valencia. Kas Madridi klubi suudab favoriidi staatuse väljakul maksvusele panna ja kolm punkti ära võtta? Viskame asjale pilgu peale spordiennustuse vaatevinklist.


Real Madrid vs. Valencia

Neljapäev, 2. veebruar 2023
Algab: 22:00
Ülekanne: TV3 Sport 2

Real Madrid üle 2.5 värava (2.42 @ Coolbet)

Real Madrid üle 6.5 nurgalöögi (2.44 @ Coolbet)

 

 

PANUSTA SIIN


Statistikanurk:

  • Real Madridi osalusega kohtumistes on see hooaeg keskmiselt mängu kohta löödud täpselt 3 väravat.
  • Meeskonnad kohtusid omavahel hiljuti Superkarika poolfinaalis. Normaalaeg jäi 1:1 viiki. Penaltitega võitis Real Madrid.
  • Valencia on tänavusel hooajal La Ligas võitnud vaid ühe võõrsil peetud kohtumise.

Valitsev meister Real Madrid hoiab hetkel teist positsiooni ning liidrist Barcelonast jäädakse maha viie punktiga. Viimases voorus kaotati Real Sociedadi vastu 0:0 viigi tõttu punkte. Seda enam soovib Ancelotti juhendatav meeskond antud kohtumises korraliku tulemuse teha ja kolm punkti endale jätta.

Valencia jaoks on käsil üks viimaste aastate kehvemaid hooaegasid. 18 vooruga on teenitud 5 võitu ning tabelis annab see 14. koha. Viimase nelja vooruga on teenitud vaid üks punkt.

Meeskonnad kohtusid omavahel alles loetud nädalad tagasi Hispaania Superkarika poolfinaalis. Saudi Araabias peetud kohtumine jäi normaalajal 1:1 viiki, kuid selgelt omas paremaid võimalusi skoorimiseks Real Madrid. Valencia kaitsjad jäid kiirete ääreründajatega – Vinicius Juniori ja Rodrygoga – selgelt hätta.

Millist kohtumist siis näha võiksime? Tahaks ennustada, et Real Madrid tuleb selge sihiga mängu saatus võimalikult kiiresti ära otsustada ning nende täielik domineerimine peegeldub ka mängupildis. Valencia keskendub eelkõige kontrarünnakutele, aga noh…nende tipuründaja 35-aastane Cavani enam kõige kiirem mängija ei ole.

Esimene panus – Real Madrid üle 2.5 värava. Ajalugu on näidanud, et tippmeeskonnad suudavad peale punktikaotusi järgmiseks vooruks ennast rehabiliteerida ning võtavad tihti nendes suureskoorilisi võite.  Ennustaks sarnast stsenaariumit ka seekord.

Seda enam, et Real Madridi on terve liiga peale kõige resultatiivsem meeskond ning omab väga soliidset ründepotentsiaali.

Teine panus – Real Madrid üle 6.5 nurgalöögi. Nagu ikka, siis üldjuhul teenib see meeskond rohkem nurgalööke, kes omab initsiatiivi palliga mängus ning tegutseb vastase väljakupoolel. Antud kohtumises on selleks kahtlemata Real Madrid, kelle kiired ääreründajad teenivad meeskonnale oma osavusega rohkelt nurgalööke.

Meie valikud:

  • Real Madrid üle 2.5 värava (2.42 @ Coolbet)
  • Real Madrid üle 6.5 nurgalöögi (2.44 @ Coolbet)

Tee oma ennustus, kasutades eksklusiivselt 50€ väärtuses spordimees.ee riskivaba pakkumist ning kaotuse korral saad oma raha tagasi. Kui teed panuse meie teisele vihjele, pistad võidu korral tasku tervelt 122€!

Alustamiseks vajuta siia või allolevale nupule.

VÕTA RISKIVABA PANUS SIIT   

Coolbeti konto avamine – isegi telefoniga! – võtab aega kõigest 30 sekundit!

Meie analüüsid ning ennustused on kirjutatud parimal meile saadaoleval võimalikul moel, kuid me ei garanteeri võitvaid panused. Palun panustage vastutustundlikult ning ainult rahaga, mida olete valmis kaotama.

Scroll to Top