Manchester United vs. Crystal Palace ennustusvihjed

Inglismaa kõrgliigas lähevad vastamisi Meistrite liiga koha eest heitlev Manchester United ja tabeli keskmik Crystal Palace. Viimased kaks omavahelist kohtumist on Manchester United punkte kaotanud. Vaatame, kuidas läheb seekord.


Man.United vs. Crystal Palace

Laupäev, 4. veebruar 2023
Algab: 17:00
Ülekanne: Viaplay

Man.United skoorib mõlemal poolajal (2.34 @ Coolbet)

Kokku üle 3.5 värava (3.25 @ Coolbet)

 

 

PANUSTA SIIN


Statistikanurk:

  • Manchester United on tänavu liigas 9 kodukohtumisega lasknud endale lüüa vaid 5 väravat.
  • Viimane omavaheline kohtumine lõppes 1:1 viigiga.
  • Crystal Palace on kõikide liigade peale juba 5 kohtumist järjest võiduta.

Manchester United on viimased kaks vooru punkte kaotanud ja vahe liider Arsenaliga veninud juba 11 punkti peale. Neljas koht hetkel annab siiski hea positsiooni, mille pealt heidelda Meistrite liigasse pääsu nimel.

Crystal Palace pole selle aastanumbri sees veel ühtegi kohtumist võitnud, kuid tuleb tõdeda, et mängugraafik on olnud ka üsna keeruline.

Meeskonnad kohtusid viimati omavahel alles jaanuari keskel, kui lepiti 1:1 viiki. Mäletatavasti lõi Crystal Palace viigivärava alles lisaminutitel, kui Olise pani karistuslöögist ristnurka korraliku mammu.

Kodumeeskond peab kohtumises hakkama saama Christian Eriksenita, kes sai hiljuti vigastada. Manu tõi taanlase asenduseks hooaja lõpuni Marcel Sabitzeri Müncheni Bayernist, kuid antud kohtumises on tema osalemine veel kahtlane.

Tahaks ennustada, et näeme üsna sarnast mängupilti sellele, kuidas mängisid need kaks meeskonda paar nädalat tagasi omavahelises kohtumises. Tõenäoliselt on Manchester Unitedi surve ja intensiivsus koduväljakul veelgi kõrgem ja Crystal Palace peab väga kannatlikult oma üksikuid momente ootama.

Koefitsientide järgi on kõige loogilisem tulemus kodumeeskonna kaheväravaline võit. Arvestades nende esitusi sel hooajal Old Traffordil(7 võitu, 1 viik, 1 kaotus), siis on tõesti väga raske näha, et Crystal Palace suudaks Manu võitu väärata.

Esimene panus – Manchester United skoorib mõlemal poolajal. Sellise valiku puhul on ohukohaks üldjuhul esimene poolaeg, kui mäng võib olla kinnisem ja favoriit ei suuda autsaideri kaitset lahti muukida. Tahaks arvata, et antud kohtumises suudab Manchesteri klubi asja siiski üsna kiirelt ära otsutada ja saab värava kirja mõlemal poolajal.

Seda eelkõige juba mainitud põhjusel, et Manu on Old Traffordil ikka väga hea ning selle hooaja parimad esitused on tehtud just kodupubliku ees.

Teine panus – kokku üle 3.5 värava. Kuigi statistiliselt ei oleks selline tulemus kõige loogilisem, siis valiku koefitsient on piisavalt kõrge, et seda proovida. Kui Machester United ennast käima saab ja suudab lüüa kiire avavärava, siis on mängijatel enesekindlus käes ning sellisel juhul võib skoor päris kenaks kujuneda.

Esimeses omavahelises kohtumises sel hooajal löödi küll ainult kaks väravat, kuid võimalusi oli vähemalt 3-4 ära lüüa.

Meie valikud:

  • Manchester United skoorib mõlemal poolajal (2.34 @ Coolbet)
  • Kokku üle 3.5 värava (3.25 @ Coolbet)

Tee oma ennustus, kasutades eksklusiivselt 50€ väärtuses spordimees.ee riskivaba pakkumist ning kaotuse korral saad oma raha tagasi. Kui teed panuse meie teisele vihjele, pistad võidu korral tasku tervelt 162€!

Alustamiseks vajuta siia või allolevale nupule.

VÕTA RISKIVABA PANUS SIIT   

Coolbeti konto avamine – isegi telefoniga! – võtab aega kõigest 30 sekundit!

Meie analüüsid ning ennustused on kirjutatud parimal meile saadaoleval võimalikul moel, kuid me ei garanteeri võitvaid panused. Palun panustage vastutustundlikult ning ainult rahaga, mida olete valmis kaotama.

Scroll to Top