Tottenham vs. Manchester City ennustusvihjed

Inglismaa kõrgliigas lõppeb mänguvoor tõelise maiuspalaga, kui vastamisi lähevad Tottenham ja Manchester City. Hiljuti pakkusid samad meeskonnad kuueväravalise põnevuskohtumise. Tulevärki ennustaks ka sel korral.


Tottenham vs. Man.City

Pühapäev, 5. veebruar 2023
Algab: 18:30
Ülekanne: Viaplay

Manchester City võit (1.78 @ Coolbet)

Kokku üle 4.5 hoiatuskaardi (2.50 @ Coolbet)

 

 

PANUSTA SIIN


Statistikanurk:

  • Tottenham on viimasest viiest kodukohtumisest kaotanud lausa neli.
  • Viimase omavahelise kohtumise võitis Manchester City tulemusega 4:2.
  • Manchester City osalusega kohtumistes on tänavu keskmiselt löödud 3.7 väravat mängu kohta.

Kiire pilk tabeliseisule näitab, et Manchester City hoiab teist positsiooni ning on veel tiitliheitluses sees. Tottenhami leiame viiendalt tabelirealt ning nende tänavuse hooaja eesmärk on tõenäoliselt lõpetamine esinelikus.

Meeskonnad pidasid hooaja esimese omavahelise kohtumise alles paar nädalat tagasi. Tottenham läks 2:0 juhtima, kuid City lõi teisel poolajal neli vastuseta väravat ning võttis võimsa võidu.

Kokkuvõtvalt võib hiljutisest omavahelisest kohtumisest kaasa võtta järgmised tähelepanekud: Manchester City oli ka esimesel poolajal selgelt parem meeskond, Tottenhami väravad olid õnnelikud juhused, Tottenham oli vastaste kõrge pressiga täielikult hädas, kahe meeskonna tasemevahe lööb eriti välja rünnakute ülesehitamise faasis.

Aga nüüd eesootava kohtumise juurde.

Kui tavaliselt peavad vigastuspause mängijad, siis antud kohtumisest jääb tõenäoliselt eemale Tottenhami peatreener Antonio Conte, kes taastub operatsioonist.

Kihlveokontorite arvates on Manchester City üsna kindel favoriit, kuid Tottenhami võiduvõimalusi peetakse koduväljaku tõttu paremaks, kui hiljutises omavahelises kohtumises.

Esimene panus – Manchester City võit. Kuigi koefitsient pole tead mis kõrge, siis abiks ikka. Aasta alguses tundus Manchesteri meeskond kerges augus, kuid sellest on välja tuldud ning viimase aja mängupilt väga soliidne.

Huvitaval kombel on Tottenham viimasest viiest kodukohtumisest kaotanud lausa neli(!). Selline statistika ei saa olla juhus ja näitab selgelt, et mingid nüansid meeskonnas ei klapi või siis midagi jääb lihtsalt puudu.

Teine panus – kokku üle 4.5 hoiatuskaardi. Kuigi Manchester City teenib keskmiselt väga vähe hoiatuskaarte, siis nende vastu teenitakse palju. Antud vastasseis kujuneb tõenäoliselt ka natukene tulisemaks, kui tavaline reakohtumine. On head eeldused, et näeme üle keskmise palju distsipliini rikkumisi.

Meie valikud:

  • Manchester City võit (1.78 @ Coolbet)
  • Kokku üle 4.5 hoiatuskaardi (2.50 @ Coolbet)

Tee oma ennustus, kasutades eksklusiivselt 50€ väärtuses spordimees.ee riskivaba pakkumist ning kaotuse korral saad oma raha tagasi. Kui teed panuse meie teisele vihjele, pistad võidu korral tasku tervelt 125€!

Alustamiseks vajuta siia või allolevale nupule.

VÕTA RISKIVABA PANUS SIIT   

Coolbeti konto avamine – isegi telefoniga! – võtab aega kõigest 30 sekundit!

Meie analüüsid ning ennustused on kirjutatud parimal meile saadaoleval võimalikul moel, kuid me ei garanteeri võitvaid panused. Palun panustage vastutustundlikult ning ainult rahaga, mida olete valmis kaotama.

Scroll to Top