Verona vs. Lazio ennustusvihjed

Esmaspäeval pannakse pall mängu Itaalia kõrgliiga kohtumises, milles lähevad vastamisi liigasse püsimajäämise nimel heitlev Verona ja kõrgetele kohtadele mängiv Lazio. Heidame pilgu koefitsientidele ja vaatame, mis silma jääb.


Verona vs. Lazio

Esmaspäev, 6. veebruar 2023
Algab: 19:30
Ülekanne: TV3 Sport 2

Lazio võit (2.05 @ Coolbet)

Rohkem väravaid teisel poolajal (2.26 @ Coolbet)

 

PANUSTA SIIN


Statistikanurk:

  • Lazio on sel hooajal löönud keskmiselt 1.8 väravat mängu kohta.
  • Viimane omavaheline kohtumine lõppes Lazio 2:0 võiduga.
  • Verona on Itaalia kõrgliiga kõige kehvem võõrsil mängiv meeskond. Null võitu kümnest kohtumisest.

Kuigi Verona on sel hooajal tabeliseisu järgi pikalt kuulunud Itaalia kõrgliiga viimaste meeskondade hulka, siis tänavuse aastanumbri sees on leitud uus hingamine. Nimelt viimase viie vooruga on teenitud kaheksa punkti. Seda on kolme võrra rohkem, kui terve ülejäänud hooaja jooksul kokku.

Lazio on üks nendest meeskondadest, mis heitleb kohtadele teine kuni kuues. Senise hooaja põhjal võib eriti rahul olla kaitsemänguga, sest 20 vooruga on endale lastud lüüa 16 väravat.

Viimane omvaheline kohtumine pärineb eelmise aasta septembrist. Tulemusega 2:0 võttis võidu Lazio ning Veronale erilisi võimalusi ei antudki.

Verona viimase aja head tulemused ning Lazio libastumised on ettevaatlikuks teinud ka kihlveokontorid. Nimelt pakutakse Lazio võidutõenäosuseks 48%, mis on tabeli 4. ja 18. meeskonna heitluses pigem madal näitaja.

Esimene panus – Lazio võit. Külalismeeskond on küll kahes viimases kohtumises suutnud kokku raamidesse teha kaks pealelööki, kuid tahaks uskuda, et see oli ajutine mõõn ning sellest suudetakse omad järeldused teha. Laziol läheb punkte vaja, et järgmine aasta Meistrite liigas pallida. Kui oma tase suudetakse platsil välja mängida, siis peaks tulemuseks olema nende võit.

Kahtlemata läheb Veronal samuti punkte vaja ning motivatsioon on kõrge, et relegatsioonist välja rabeleda, kuid punktide võitmiseks peaksid nad tegema ideaalse esituse ja omama teatud määral õnne. Liiga tihti sellised asjaolud kokku ei lange.

Teine panus – rohkem väravaid teisel poolajal. Verona on üks nendest meeskondadest, kes suudab esimesel poolajal kaitses ära seista, kuid teisel poolajal tihti laguneb. Ennustaks, et ka seekord tehakse tubli esimene kolmveerandtund, kuid teisel poolajal muutub kaitse lohakamaks ja näeme ka rohkem väravaid.

Meie valikud:

  • Lazio võit (2.05 @ Coolbet)
  • Rohkem väravaid teisel poolajal (2.26 @ Coolbet)

Tee oma ennustus, kasutades eksklusiivselt 50€ väärtuses spordimees.ee riskivaba pakkumist ning kaotuse korral saad oma raha tagasi. Kui teed panuse meie teisele vihjele, pistad võidu korral tasku tervelt 112€!

Alustamiseks vajuta siia või allolevale nupule. Või vaata järgnevalt lingilt, mida pakuvad ka teised spordiennustus portaalid.

VÕTA RISKIVABA PANUS SIIT   

Coolbeti konto avamine – isegi telefoniga! – võtab aega kõigest 30 sekundit!

Meie analüüsid ning ennustused on kirjutatud parimal meile saadaoleval võimalikul moel, kuid me ei garanteeri võitvaid panused. Palun panustage vastutustundlikult ning ainult rahaga, mida olete valmis kaotama.

Scroll to Top