Salernitana vs. Juventus ennustusvihjed

Itaalia kõrgliigas lähevad vastamisi Salernitana ja Juventus. Esimene omavaheline kohtumine sel hooajal lõppes dramaatilise viigi ja VAR-i ajaloo ühe suurima eksimusega. Proovime ennustada, milliseks kujuneb seekordne kohtumine.


Salernitana vs. Juventus

Teisipäev, 7. veebruar 2023
Algab: 21.45
Ülekanne: Setanta

Kokku üle 3.5 värava (3.40 @ Coolbet)

Salernitana võit (6.00 @ Coolbet)

 

 

PANUSTA SIIN


Statistikanurk:

  • Salernitana laseb endale Itaalia liigas kõige rohkem väravaid lüüa. Keskmiselt 1.9 mängu kohta.
  • Viimane omavaheline kohtumine lõppes 2:2 viigiga.
  • Juventus on üheksa võõrsil peetud kohtumisega löönud kokku vaid 6 väravat.

Salernitana on Itaalia kõrgliiga 16. meeskond. Pikk võidupõud lõpetati viimases voorus Lecce vastu, kui vastane alistati tulemusega 2:1.

Pädevamad spordihuvilised teavad, et Juventusele määrati kahtlaste raamatupidamise skeemide tõttu tabelisse 15 miinuspunkti ja seetõttu leiame meeskonna alles 13. tabelirealt.

Paslik oleks meenutada viimast omavahelist kohtumist. Nimelt Salernitana läks seda kahe väravaga juhtima, seejärel lõi Juventus kaks tagasi ning lõi kuuendal lisaminutil ka võiduvärava, kuid VAR otsustas selle suluseisu tõttu tühistada. Peale kohtumist selgus, et VAR eksis ning ei märganud ühte mängijat, kes kattis suluseisu kenasti ära. Seda peetakse üheks VAR-i ajastu suurimaks prohmakaks.

Juventuse tulemusi on päris raske ette ennustada, sest liigapoolne karistus meeskonnale mõjus mängijatele teõnäoliselt üsna demotiveerivalt ja sellises olukorras on fookus ja keskendumine kerge kaduma.

Kihlveokontorite arvates on igatahes Juventus väga kindel favoriit ning Salernitana võimalusi peetakse päris minimaalseteks.

Esimene panus – kokku üle 3.5 värava. Tahaks arvata, et näeme üsna rohkete väravatevõimalustega kohtumist. Juventus mängib juba pingevabalt ja erilist tulemust taga ei aja. Salernitana laseb lihtsalt endale jube palju väravaid lüüa, samas suudetakse koduväljakul ka ise soliidselt skoorida. Kõik eeldused kõrgeks skooriks on loodud.

Teine panus – Salernitana võit. Kahtlemata väga riskeeriv panus, kuid koefitsient tundub sellisele valikule päris hea. On selgelt näha, et Juventus on peale miinuspunktide rakendamist hoopis teine meeskond ja üllatuskaotused pole nende puhul enam haruldased. Hiljuti kaotati näiteks koduväljakul 0:2 Monzale.

Salernitana on võimeline suuremaid üllatama küll. Tänavu on näiteks tehtud selg prügiseks ka Laziol.

Meie valikud:

  • Kokku üle 3.5 värava (3.40 @ Coolbet)
  • Salernitana võit (6.00 @ Coolbet)

Tee oma ennustus, kasutades eksklusiivselt 50€ väärtuses spordimees.ee riskivaba pakkumist ning kaotuse korral saad oma raha tagasi. Kui teed panuse meie teisele vihjele, pistad võidu korral tasku tervelt 300€!

Alustamiseks vajuta siia või allolevale nupule.

VÕTA RISKIVABA PANUS SIIT   

Coolbeti konto avamine – isegi telefoniga! – võtab aega kõigest 30 sekundit!

Meie analüüsid ning ennustused on kirjutatud parimal meile saadaoleval võimalikul moel, kuid me ei garanteeri võitvaid panused. Palun panustage vastutustundlikult ning ainult rahaga, mida olete valmis kaotama.

Scroll to Top