Barcelona vs. Real Madrid ennustusvihjed

Hispaania kõrgliigas mängitakse pühapäeval üks hooaja kõige tähtsamaid kohtumisi, kui kaks tiitlinõudlejat lähevad omavahel vastamisi legendaarses El Clasicos. Heidame pilgu koefitsientidele ja vaatame, mis silma jääb.


Barcelona vs. Real Madrid

Pühapäev, 19. märts 2023
Algab: 22:00
Ülekanne: TV3 Sport

Real Madrid üle 3.5 hoiatuskaardi (2.30 @ Coolbet)

Viik (3.55 @ Coolbet)

 

 

PANUSTA SIIN


Statistikanurk:

  • Barcelona on 25 vooruga lasknud endale lüüa vaid ulmelised 8 väravat.
  • Sel hooajal on omavahel mängitud juba kolm kord. Barcelona võitnud kaks ja Real Madrid ühe kohtumise.
  • Real Madrid on Hispaania liiga kõige resultatiivsem meeskond. Keskmiselt lüüakse täpselt 2 väravat mängu kohta.

Kahte giganti lahutab tabelis üheksa punkti. Võib öelda, et kui Real Madrid seda kohtumist ei võida, siis lõpetab suure tõenäosusega tänavuse hooaja tiitliga Barcelona. Kui aga läheb vastupidi, siis on Realil veel mingid võimalused tiitlimängu sekkuda.

Sel hooajal on juba kolmel korral omavahel vastamisi mindud. Esimese liigakohtumise võitis Real Madrid koduväljakul 3:1. Järgnevad kaks omavahelist karikakohtumist võitis Barcelona vastavalt 3:1 ja 1:0.

Viimane omavaheline kohtumine leidis aset vaid mõned nädalad tagasi ning seetõttu tasuks seda ka põgusalt meenutada. Põhimõtteliselt domineeris tervet kohtumist Real Madrid, kuid kuidagi ei suudetud pealelööke raamidesse saada. Hoopis Barcelona sai tänu Militao omaväravale võidu kätte. Seejuures mängis Barcelona ilma Lewandowskita.

Barcelona kasuks räägivad lisapuhkepäevad. Nimelt käisid nemad viimati platsil nädal tagasi, kui võõral väljakul alistati Bilbao meeskond 1:0. Real Madrid pidas aga vahepeal Meistrite liiga kohtumise Liverpooli vastu ning see toimus nädala keskel.

Ennustaks üsna võrdset kohtumist. Koduväljakul tahab kindlasti Barcelona palliga rohkem tegutseda, kuid tabeliseisu tõttu võivad nad valida ka konservatiivsema taktika ja keskenduda rohkem kaitsetegevusele. Real Madridil ei jää üle muud varianti, kui hakata riskima. Neid viigipunkt ei rahuldaks.

Esimene panus – Real Madrid üle 3.5 hoiatuskaardi. Tõenäoliselt teenivad mõlemad meeskonnad üle keskmise palju hoiatuskaarte, sest tegemist on ikkagist El Clasicoga. Rohkem võiks teenida Real Madrid, kes hakkab Barcelona kontrarünnakuid maha võtma.

Teine panus – viik. Barcelona kaitse on terve hooaja jooksul olnud nii muljet avaldav, et vaevalt nad koduväljakul endale üle ühe lasevad lüüa. Lisaks sellele oleks Kataloonia klubi jaoks ka viik täiesti okei tulemus, millega tiitli poole edasi liuelda. Real Madrid rahuldub kindlasti vaid võiduga, kuid ei näe neil hetkel seda powerit, et Barcelona üle mängida.

Meie valikud:

  • Real Madrid üle 3.5 hoiatuskaardi (2.30 @ Coolbet)
  • Viik (3.55 @ Coolbet)

Tee oma ennustus, kasutades eksklusiivselt 50€ väärtuses spordimees.ee riskivaba pakkumist ning kaotuse korral saad oma raha tagasi. Kui teed panuse meie esimesele vihjele, pistad võidu korral tasku tervelt 115€!

Alustamiseks vajuta siia või allolevale nupule.

VÕTA RISKIVABA PANUS SIIT   

Coolbeti konto avamine – isegi telefoniga! – võtab aega kõigest 30 sekundit!

Meie analüüsid ning ennustused on kirjutatud parimal meile saadaoleval võimalikul moel, kuid me ei garanteeri võitvaid panused. Palun panustage vastutustundlikult ning ainult rahaga, mida olete valmis kaotama.

Scroll to Top