Chelsea vs. Everton ennustusvihjed

Inglismaa kõrgliigas lähevad vastamisi taas võitma hakanud Londoni Chelsea ja relegatsiooni eest põgenev Everton. Viimased omavahelised kohtumised on olnud väga tasavägised. Kuidas läheb seekord? Heidame pilgu koefitsientidele.


Chelsea vs. Everton

Laupäev, 18. märts 2023
Algab: 19.30
Ülekanne: Viaplay

Mõlemad meeskonnad skoorivad (2.29 @ Coolbet)

Kohtumise esimene värav Everton (4.00 @ Coolbet)

 

 

PANUSTA SIIN


Statistikanurk:

  • Chelsea on koduväljakul 12 vooruga löönud 14 väravat.
  • Viimane omavaheline kohtumine lõppes Chelsea 1:0 võiduga.
  • Everton on hooaja peale võitnud vaid ühe võõrsil mängitud kohtumise.

Chelsea katastroofiline hooaeg on märtsi esimese poolega näidanud juba positiivsemaid noote. Meistrite liigas pääseti järgmisesse ringi ja ka koduliigas on võidetud kaks kohtumist järjest.

Evertonil on ka tervet hooaega arvestades käsil pigem edukas periood. Viimase viie vooruga on teenitud seitse punkti. Samas tabeli teine pool on väga tasavägine ning viimased üheksa positsiooni on kõik viie punkti sees. Seega on Evertonile iga punkt väga tähtis.

Hooaja esimese omavahelise kohtumise võitis Chelsea 1:0. Tegemist oli esimese vooru mänguga ning sellest ei maksaks suuremaid järeldusi teha.

Chelsea viimaste nädalate esitused on jätnud nii soliidse mulje, et nende vastus küll ei julgeks antud kohtumises panustada. Samas Everton on päris ebameeldiv meeskond, kes suudab pikalt kaitses kannatada ja oma võimalusi oodata.

Kihlveokontorid peavad Chelsea võidutõenäosuseks umbes 65%, mis tundub igati loogiline. Lisaks ennustatakse, et näeme pigem madalat skoori.

Esimene panus – mõlemad meeskonnad skoorivad. Vaevalt, et Chelsea koduväljakul nulli peale jääb. Samas on ka neil endal kaitses nii suured augud, et võiks ennustada vähemalt ühte väravat ka külalismeeskonnale.

Teine panus – kohtumise esimene värav Everton. Lihtsalt sellel põhjusel, et koefitsient tundub natukene liiga kõrge. Chelsea ei ole hetkel Arsenali või Manchester City tasemel, et Evertoni värav nende vastu väga suureks üllatuseks oleks. Jalgpallis näeme tihti, et vastupidiselt mängu käigule, avab skoori hoopis autsaider, kes nõelab kontratega.

Meie valikud:

  • Mõlemad meeskonnad skoorivad (2.29 @ Coolbet)
  • Kohtumise esimene värav Everton (4.00 @ Coolbet)

Tee oma ennustus, kasutades eksklusiivselt 50€ väärtuses spordimees.ee riskivaba pakkumist ning kaotuse korral saad oma raha tagasi. Kui teed panuse meie esimesele vihjele, pistad võidu korral tasku tervelt 115€!

Alustamiseks vajuta siia või allolevale nupule.

VÕTA RISKIVABA PANUS SIIT   

Coolbeti konto avamine – isegi telefoniga! – võtab aega kõigest 30 sekundit!

Meie analüüsid ning ennustused on kirjutatud parimal meile saadaoleval võimalikul moel, kuid me ei garanteeri võitvaid panused. Palun panustage vastutustundlikult ning ainult rahaga, mida olete valmis kaotama.

Scroll to Top