Nottingham vs. Newcastle ennustusvihjed

Inglismaa kõrgliigas lähevad vastamisi Nottingham Forest ja Newcastle. Meeskonnad on kahe peale kokku viimasest kümnest kohtumisest võitnud vaid ühe. Millise tulemusega kohtumine lõppeb? Heidame pilgu koefitsientidele.


Nottingham vs. Newcastle

Reede, 17. märts 2023
Algab: 22:00
Ülekanne: Viaplay

Nottingham Forest või viik (2.20 @ Coolbet)

Kokku alla 1.5 värava (3.30 @ Coolbet)

 

 

PANUSTA SIIN


Statistikanurk:

  • Nottinghami osalusega kohtumistes on sellel hooajal löödud keskmiselt 2.6 väravat mängu kohta.
  • Viimane omavaheline kohtumine lõppes Newcastle 2:0 võiduga.
  • Newcastle on 25 vooruga lasknud endale lüüa vaid 18 väravat. Ülekaalukalt liiga parim näitaja.

Nottingham on juba viis kohtumist järjest võiduta ja selle tõttu tabelis langetud 14. tabelireale.

Newcastle püsib esinelikuheitluses. Viimases voorus lõpetati võiduta seeria ning tulemusega 2:1 alistati Wolves.

Hooaja esimese omavahelise kohtumise võitis Newcastle 2:0. Tegemist oli esimese vooru kohtumisega ehk meeskonnad on sellest ajast saati päris palju muutunud.

Nottingham on üks nendest satsidest, kelle vastu on nende koduväljakul päris keeruline mängida. Näiteks kaotasid nad viimati kodus liigakohtumise eelmise aasta septembris. Peale seda on saldoks neli võitu ja viis viiki. Seejuures on viigistatud Manchester City ja Chelseaga, võideti Liverpooli.

Kas see võiks tähendada, et Nottingham võiks ka antud kohtumises kaotust vältida? Meie hinnangul võiksid nad vähemalt viigi välja pigistada küll. Newcastle pole rünnakul just kõige tummisem sats ning viimase viie kohtumisega on ka löödud vaid neli väravat.

Esimene panus – Nottingham Forest või viik. Nende head esitused koduväljakul ei ole enam juhus ning pole ühtegi põhjust, miks nende positiivne seeria ei peaks jätkuma.

Newcastle hooaja teine pool on näitamas kergeid ohumärke ning eriti suured probleemid on just võõrsil mängides. Kahtlemata on külalismeeskond siiski kerge favoriit, kuid ennustaks neile rasket kohtumist.

Teine panus – kokku alla 1.5 värava. Pole just palju kohtumisi, millele julgeks antud panusega peale lennata. Aga antud kohtumises on teatud märgid, mis ennustavad väga maddala skooriga kohtumist. 0:0 viik ei oleks suureks üllatuseks.

Meie valikud:

  • Nottingham Forest või viik (2.20 @ Coolbet)
  • Kokku alla 1.5 värava (3.30 @ Coolbet)

Tee oma ennustus, kasutades eksklusiivselt 50€ väärtuses spordimees.ee riskivaba pakkumist ning kaotuse korral saad oma raha tagasi. Kui teed panuse meie esimesele vihjele, pistad võidu korral tasku tervelt 110€!

Alustamiseks vajuta siia või allolevale nupule.

VÕTA RISKIVABA PANUS SIIT   

Coolbeti konto avamine – isegi telefoniga! – võtab aega kõigest 30 sekundit!

Meie analüüsid ning ennustused on kirjutatud parimal meile saadaoleval võimalikul moel, kuid me ei garanteeri võitvaid panused. Palun panustage vastutustundlikult ning ainult rahaga, mida olete valmis kaotama.

Scroll to Top