Kaunase Žalgiris vs. Olympiakos ennustusvihjed

Euroliiga põhiturniir on lõpusirgel ning teatud meeskonnad vajavad hädasti võite, et play-offi pääseda. Üks nendest meeskondadest on Kaunase Žalgiris, kes võtab neljapäeva õhtul koduväljakul vastu liidermeeskonna Olympiakose.


Žalgiris vs. Olympiakos

Reede, 7. märts 2023
Algab: 20:00
Ülekanne: TV3 Sport

Žalgirise võit (2.89 @ Coolbet)

 Olympiakos alla 80.5 punkti (1.92 @ Coolbet)

 

 

PANUSTA SIIN


Statistikanurk:

  • Žalgirise koduväljaku saldo Euroliigas on 10 võitu ja 3 kaotust.
  • Viimane omavaheline kohtumine lõppes Olympiakose 90:80 võiduga.
  • Olympiakos on Euroliiga parim võõrsil mängiv meeskond.

Kaunase Žalgiris jagab 15 võidu ja 13 kaotusega Euroliigas 6.-9. positsiooni. Play-offi pääsevad esimesed kaheksa ehk Leedu meeskond vajab igat võitu nagu õhku.

Külalismeeskond on hetkel esimesel tabelireal ning nende jaoks on tähtis põhiturniiri lõpuks jääda esinelikusse, mis annab play-offis koduväljakueelise.

Hooaja esimene omavaheline kohtumine Kreekas lõppes Olympiakose 10-punktilise võiduga. Žalgiris tabas selles kohtumises kaugviskeid väga hea protsendiga, kuid sellegi poolest oli vastaste paremus üsna kindel. See näitab Kreeka klubi klassi.

Olympiakose trumbiks on meeskondlik tegutsemine. Nad annavad ülekaalukalt Euroliigas kõige rohkem resultatiivseid sööte. Žalgirisest keskmiselt mängu kohta lausa 8 tükki enam. Alahinnata ei saa ka Sasha Vezenkovi suurepärast hooaega.

Leedu klubi peab lootma – nagu ikka – koduväljakueelise ära kasutamisele. See hooaeg on nad sellega väga hästi hakkama saanud ning enda karukoopas alistanud ka tugevamaid meeskondi.

Kihlveokontorid on igatahes arvamusel, et kohtumise kindel favoriit on siiski Olympiakos ning tõenäoliselt võtavad nad umbes 5-7 punktilise võidu.

Esimene panus – Žalgirise võit. Kui Žalgiris mängid koduväljakul, siis on väga riskante nende vastu panustada. Meeletu publiku toetus annab neile lihtsalt nii palju juurde. Eriti praegusel hetkel, kui nad võitlevad edasipääsu nimel. Olympiakos on loomulikult üks ebamugavamaid vastaseid, kuid äkki uinutab neid kergelt mugav tabelipositsioon, mis võitude järgi ei karju.

Teine panus – Olympiakos alla 80.5 punkti. Keskmiselt viskab Kreeka klubi küll 85 punkti mängu kohta, kuid ajalugu on näidanud, et Kaunases peetavates kohtumistes jäävad mänguskoorid kõvasti alla keskmise.

Meie valikud:

  • Žalgirise võit (2.89 @ Coolbet)
  •  Olympiakos alla 80.5 punkti (1.92 @ Coolbet)

Tee oma ennustus, kasutades eksklusiivselt 50€ väärtuses spordimees.ee riskivaba pakkumist ning kaotuse korral saad oma raha tagasi. Kui teed panuse meie esimesele vihjele, pistad võidu korral tasku tervelt 145€!

Alustamiseks vajuta siia või allolevale nupule.

VÕTA RISKIVABA PANUS SIIT   

Coolbeti konto avamine – isegi telefoniga! – võtab aega kõigest 30 sekundit!

Meie analüüsid ning ennustused on kirjutatud parimal meile saadaoleval võimalikul moel, kuid me ei garanteeri võitvaid panused. Palun panustage vastutustundlikult ning ainult rahaga, mida olete valmis kaotama.

Scroll to Top