Real Madrid vs. Liverpool ennustusvihjed

Antud Meistrite liiga paaris tundub edasipääseja juba kindel, sest Real Madrid alistas Liverpooli võõrsil 5:2, kuid ajalugu on näidanud, et Jürgen Kloppi meeskond on ka varem lootusetustest olukordadest välja tulnud.


Real Madrid vs. Liverpool

Kolmapäev, 15. märts 2023
Algab: 22:00
Ülekanne: Viaplay

Liverpool üle 1.5 värava (2.15 @ Coolbet)

Viik (3.90 @ Coolbet)

 

 

PANUSTA SIIN


Statistikanurk:

  • Anfieldid peetud kohtumises teenisid meeskonnad kokku 7 nurgalööki.
  • Esimene omavaheline kohtumine lõppes Real Madridi 5:2 võiduga.
  • Liverpool on viimasest viiest võõrsil peetud kohtumisest võitnud vaid ühe.

Esimene omavaheline kohtumine Anfieldil lõppes küll Real Madridi kindla võiduga, kuid expected goals – statistikanumber, mis näitab, milline peaks olema kõige loogilisem meeskondade löödud väravate arv – oli natukene kõrgem isegi Liverpoolil. Ehk Real Madrid suutis väravad ära lüüa keerulisematest olukordadest.

Kuigi Liverpool on varasemalt tulnud Meistrite liiga play-offis sarnasest kaotusseisust välja, siis tavaliselt on tagasitulekumängud toimunud Anfieldil. Real Madridi alistamine võõrsil vähemalt kolme väravaga tundub küll kergemat sorti utoopia.

Natuke ka meeskondade viimastest mängudest. Real Madrid on peale Meistrite liiga kohtumist pidanud neli kohtumist. Viigistati Atletico Madridi ja Betisiga, kaotati Barcelonale ning kõige värskemalt võideti Espanyoli.

Liverpool omakorda loputas 7:0 Manchester Unitedit ja võidutses ka üle Wolverhamptoni, kuid viimati kaotas tabeli lõppu kuuluvale Bournemouthile.

Kokkuvõttes on Liverpoolil üsna lihtne kohtumisele tulla. Juba kohtumise algusest tuleb kõik mängu panna ning ilmselgelt võetakse ka riske. Real Madridil võib tekkida kerge segaduse. Koduväljakul tahaks mängida oma mängu ja tegutseda palliga, kuid samas alateadlikult võib kindel eduseis nad ka kaitsesse suunata.

Esimene panus – Liverpool üle 1.5 värava. Miski ütleb, et Liverpool suudab antud kohtumises väravaid lüüa, kuid lastakse umbes sama palju ka endale lüüa. Seega Inglismaa klubile suurt edu peale soliidse skoorimise ei ennustaks. Liverpool paneb kõik mängu ja sellises olukorras kipuvad tavaliselt väravad ka tulema.

Teine panus – viik. Kuigi võime teatud hetkedel näha päris marulist mängupilti, siis ennustaks lõpptulemuseks sõbralikku viiki. Pakutakse head koefitsienti ja teatud tingimustel on viik lausa kõige loogilisem tulemus. Eriti juhul, kui Liverpool peaks lööma kohtumise esimese värava.

Meie valikud:

  • Liverpool üle 1.5 värava (2.15 @ Coolbet)
  • Viik (3.90 @ Coolbet)

Tee oma ennustus, kasutades eksklusiivselt 50€ väärtuses spordimees.ee riskivaba pakkumist ning kaotuse korral saad oma raha tagasi. Kui teed panuse meie esimesele vihjele, pistad võidu korral tasku tervelt 108€!

Alustamiseks vajuta siia või allolevale nupule.

VÕTA RISKIVABA PANUS SIIT   

Coolbeti konto avamine – isegi telefoniga! – võtab aega kõigest 30 sekundit!

Meie analüüsid ning ennustused on kirjutatud parimal meile saadaoleval võimalikul moel, kuid me ei garanteeri võitvaid panused. Palun panustage vastutustundlikult ning ainult rahaga, mida olete valmis kaotama.

Scroll to Top