Manchester City vs. RB Leipzig ennustusvihjed

Kolmapäeval tuleb väljakule ka üks Meistrite liiga suurimaid favoriite Manchester City, kes võtab koduväljakul vastu RB Leipzigi. Mäletatavasti jäi esimene omavaheline kohtumine 1:1 viiki ning kõik on edasipääseja suhtes lahtine. Heidame pilgu koefitsientidele.


Man.City vs. Leipzig

Teisipäev, 14. märts 2023
Algab: 22:00
Ülekanne: Viaplay

Poolaeg viik, täismängu võidab Manchester City (4.60 @ Coolbet)

  Leipzig lööb kohtumise esimese värava (3.50 @ Coolbet)

 

 

PANUSTA SIIN


Statistikanurk:

  • Manchester City on see hooaeg koduväljakul kaotanud vaid ühe kohtumise, samuti on viigistatud vaid korra.
  • Esimene omavaheline kohtumine lõppes 1:1 viigiga.
  • Leipzig on viimase viie võõrsil mänguga löönud kokku 12 väravat.

Esimeses omavahelises kohtumises oli mõistagi domineerivam pool Manchester City, kuid Leipzig ootas kenasti oma võimaluse ära ning saavutas tänu standardolukorrast löödud väravale viigi. Mängupilt oli oodatust natukene kinnisem ja mõlemal meeskonnal oli terve mängu peale vaid umbes 1-2 üle keskmise head võimalust skoorimiseks.

Aga nüüd minnakse mängima Manchester City koduväljakule ja Pepi meeskond on seal mängides ikka väga kindel olnud. Terve hooaja peale on Etihadil mängides võiduta jäädud vaid kahes kohtumises, kõik ülejäänud üheksateist kohtumist on võidetud.

Seega on väga raske näha, et kohtumine lõppeb mõne muu tulemuse kui Manchester City võiduga. Seda enam, et nad suutsid mängu selgelt domineerida ka võõral väljakul.

Samad meeskonnad läksid Meistrite liigas vastamisi ka eelmisel hooajal ja toona võitis Manchester City koduväljakul tulemusega 6:3. Seekord ootaks Leipzigilt loomulikult suuremat vastupanu.

Kihlveokontorid ennustavad Manchester Cityle kindlat võitu ning on arvamusel, et näeme tõenäoliselt vähemalt kolme väravat. Samuti nähakse, et Leipzigi skoorimine on tõenäolisem, kui mitte skoorimine.

Esimene panus – poolaeg viik, täismängu võidab Manchester City. Kindlasti väga riskeeriv panus, kuid seetõttu on ka koefitsient vastav. Leipzig on kindlasti sellise tasemega meeskond, et on õnnestumise korral võimeline vähemalt esimese poolaja ilusti ära seisma. Terve mängu nad seda tõenäoliselt ei suuda. Seega tundub antud panus riskimist väärt.

Teine panus – Leipzig lööb kohtumise esimese värava. Kodumeeskond hakkab endale omaselt väga suurte jõududega ründama ja see tähendab, et Leipzigile tekib vähemalt kohtumise alguses 2-3 suurepärast kontrarünnakut. Ei oleks suureks üllatuseks, kui sealt ka värav suudetakse lüüa. City on ka varem riskeerimisega üle vindi läinud.

Meie valikud:

  • Poolaeg viik, täismängu võidab Manchester City (4.60 @ Coolbet)
  • Leipzig lööb kohtumise esimese värava (3.50 @ Coolbet)

Tee oma ennustus, kasutades eksklusiivselt 50€ väärtuses spordimees.ee riskivaba pakkumist ning kaotuse korral saad oma raha tagasi. Kui teed panuse meie esimesele vihjele, pistad võidu korral tasku tervelt 230€!

Alustamiseks vajuta siia või allolevale nupule.

VÕTA RISKIVABA PANUS SIIT   

Coolbeti konto avamine – isegi telefoniga! – võtab aega kõigest 30 sekundit!

Meie analüüsid ning ennustused on kirjutatud parimal meile saadaoleval võimalikul moel, kuid me ei garanteeri võitvaid panused. Palun panustage vastutustundlikult ning ainult rahaga, mida olete valmis kaotama.

Scroll to Top