Fenerbahce vs. Olimpia Milano ennustusvihjed

Euroliigas mängitakse teisipäeval vaid üks kohtumine, kui Fenerbahce võtab koduväljakul vastu Itaalia meeskonna Olimpia Milano. Tabeliseisu järgi peaks kohustusliku võidu võtma kodumeeskond. Vaatame, mida räägivad koefitsiendid.


Fenerbahce vs. Olimpia Milano

Teisipäev, 21. märts 2023
Algab: 19:15
Ülekanne: TV3 Sport

Milano AH+6.5 (1.97 @ Coolbet)

Fenerbahce üle 82.5 punkti (1.97 @ Coolbet)

 

 

PANUSTA SIIN


Statistikanurk:

  • Fenerbahce saldo koduväljakul on 10 võitu ja 4 kaotust.
  • Viimase omvahelise kohtumise võitis Fenerbahce 82:72.
  • Milano on viimasest seitsmest Euroliiga kohtumisest võitnud lausa kuus.

Fenerbahce paikneb tabelis viiendal positsioonil. Eesmärk on kindlasti lõpetada esinelikus, sest see tulemus tagaks play-offiks koduväljakueelise. Hetkel lahutab neid sellest eesmärgist kaks võitu, kuid Türgi klubil on ka üks kohtumine vähem peetud.

Itaalia klubi veetis pool hooaega tabeli põhjas, kuid hakkas seejärel mängima ning nüüdseks on jõutud 13. tabelireale. Viimases voorus sai otsa 6-mänguline võiduseeria, kui võõral väljakul jäädi napilt alla Real Madridile.

Hooaja esimene omavaheline kohtumine lõppes Fenerbahce võiduga 82:72. Türgi klubil ei olnud Milano kaitse lahtiharutamisega vähimaidki probleeme ning hõlpsalt leiti häid viskepositsioone.

Kahte meeskonda võrreldes kerkib esile Fenerbahce pingi pikkus. Mõlemad tiimid saavad välja panna väga esindusliku ja kvaliteetse algviisiku, kuid sügavust on selgelt enam Türgi klubil, kelle tase ei tohiks vahetustega nii palju langeda.

Fenerbahce kaotab koduväljakul väga harva ning raske on näha, et Itaalia meeskond neid üllatada suudab. Isegi olukorras, kus Milano on viimasest seitmest kohtumisest võitnud kuus ning ka võõrsil on kõigiga võrdselt suudetud pusida.

Esimene panus – Milano AH+6.5. Itaalia klubi saab mängule tulla pingevabalt. Väga suure tõenäosusega play-offi ei pääseta ning nende jaoks on tegemist lihtsalt ühe tugeva kohtumisega hea meeskonna vastu. Võidukohustus on selgelt Fenerbahce õlul. Ajalugu on näidanud, et sellises pingevabas olukorras võib mäng endalegi ootamatult hästi välja tulla ning seega ennustaks külalismeeskonnale väga minimaalseid kaotusnumbreid.

Teine panus – Fenerbahce üle 82.5 punkti. Türgi klubi keskmine punktisaak on sel hooajal olnud 84.5 punkti. Koduväljakul peaksid nad ikka oma keskmise täis viskama. Seda enam, et mängitakse Olimpia Milanoga, mis ei ole just maailma parim kaitsemeeskond.

Meie valikud:

  • Milano AH+6.5 (1.97 @ Coolbet)
  • Fenerbahce üle 82.5 punkti (1.92 @ Coolbet)

Tee oma ennustus, kasutades eksklusiivselt 50€ väärtuses spordimees.ee riskivaba pakkumist ning kaotuse korral saad oma raha tagasi. Kui teed panuse meie esimesele vihjele, pistad võidu korral tasku tervelt 99€!

Alustamiseks vajuta siia või allolevale nupule.

VÕTA RISKIVABA PANUS SIIT   

Coolbeti konto avamine – isegi telefoniga! – võtab aega kõigest 30 sekundit!

Meie analüüsid ning ennustused on kirjutatud parimal meile saadaoleval võimalikul moel, kuid me ei garanteeri võitvaid panused. Palun panustage vastutustundlikult ning ainult rahaga, mida olete valmis kaotama.

Scroll to Top