Sacramento Kings vs. Boston Celtics ennustusvihjed

Korvpalliliigas NBA lähevad vastamisi Sacramento Kings ja Boston Celtics. Tabeliseisu järgi võiks öelda, et näeme tulist andmist, kus võiks näha väga kvaliteetset korvpalli. Heidame pilgu koefitsientidele.


Sacramento Kings vs. Boston Celtics

Kolmapäev, 22. märts 2023
Algab: 04:00
Ülekanne: NBA League Pass

Sacramento võit (2.62 @ Coolbet)

Kokku üle 238.5 punkti (1.92 @ Coolbet)

 

 

PANUSTA SIIN


Statistikanurk:

  • Kingsi saldo koduväljakul on 21 võitu ja 14 kaotust.
  • Viimane omavaheline kohtumine lõppes Bostoni 122:104 võiduga.
  • Boston viskab keskmiselt mängu kohta 117.6 punkti.

Sacramento hoiab läänekonverentsis kolmandat positsiooni ning tõenäoliselt põhihooaeg esikolmikus ka lõpetatakse. Tasub mainida, et Kings jõuab üle 16 hooaja taaskord play-offi ehk tänavu on käsil viimase kümnendi edukaim hooaeg.

Eelmise hooaja finalist Boston Celtics kuulub idakonverentsis samuti parimate meeskondade hulka. Hetkel ollakse teisel positsioonil ning võitude arvult jäädakse alla vaid Milwaukee Bucksile.

Hooaja esimese omavahelise kohtumise võitis Boston kindlalt 122:104.

Kui Bostonil on kindlad skooriliidrid Jayson Tatum ja Jayler Brown, siis Kingsil on ka olemas omad skoorijad, aga üldiselt jaguneb skoor päris ühtlaselt ja lausa kuus mängijat viskab keskmiselt üle 11 punkti mängus. Tundub, et selline jaotus sobib, sest Sacramento meeskond on ühtlasi ka NBA kõige resultatiivsem meeskond.

Üldiselt on tegemist üsna võrdsete meeskondadega. Celticsi staarid on natukene kõrgema tasemega liidrid ning pingilt tuleb ka rohkem abi, kuid Sacramento on vähemalt põhihooajal näidanud samal tasemel mängu.

Esimene panus – Sacramento võit. Tahaks öelda, et tegemist on täiesti 50:50 mänguga ning Kingsi koefitsient tundub seega väga ahvatlev. Mängitakse ju ka koduväljakul ning NBA-s on see väga suur eelis. Rohkem polegi midagi lisada – Kingsile pakutakse head koefitsienti.

Teine panus – kokku üle 238.5 punkti. Kings on NBA kõige resultatiivsem meeskond ning Boston kuulub ka sellest arvestuses parimate meeskondade hulka. Kummalgi meeskonnal midagi väga suurt ka mängus pole ehk väga motiveeritud kaitsetegevust ei näe.

Meie valikud:

  • Sacramento võit (2.62 @ Coolbet)
  • Kokku üle 238.5 punkti (1.92 @ Coolbet)

Tee oma ennustus, kasutades eksklusiivselt 50€ väärtuses spordimees.ee riskivaba pakkumist ning kaotuse korral saad oma raha tagasi. Kui teed panuse meie esimesele vihjele, pistad võidu korral tasku tervelt 132€!

Alustamiseks vajuta siia või allolevale nupule.

VÕTA RISKIVABA PANUS SIIT   

Coolbeti konto avamine – isegi telefoniga! – võtab aega kõigest 30 sekundit!

Meie analüüsid ning ennustused on kirjutatud parimal meile saadaoleval võimalikul moel, kuid me ei garanteeri võitvaid panused. Palun panustage vastutustundlikult ning ainult rahaga, mida olete valmis kaotama.

Scroll to Top