Itaalia vs. Inglismaa ennustusvihjed

EM-i valikmängus lähevad vastamisi tippkoondised Itaalia ja Inglismaa. Kahe koondise mängud on alati väga tasavägised ning viimaste aastate jooksul on kõige sagedasemaks tulemuseks olnud viik. Heidame pilgu koefitsientidele.


Itaalia vs. Inglismaa

Neljapäev, 23. märts 2023
Algab: 21.45
Ülekanne: Viaplay

Viik (3.10 @ Coolbet)

Inglismaa üle 1.5 värava (2.63 @ Coolbet)

 

 

PANUSTA SIIN


Statistikanurk:

  • Harry Kane vajab veel ühte tabamust, et tõusta Inglismaa koondise läbi aegade parimaks skoorijaks.
  • Viimane omavaheline kohtumine lõppes Itaalia 1:0 võiduga.
  • Viiest viimasest kohtumisest on neli lõppenud viigiga.

Lisaks Itaaliale ja Inglismaale leiame C-alagrupist veel Ukraina, Põhja-Makedoonia ja Malta. See tähendab, et antud kohtumise osalised on edasipääsule kindlad favoriidid, kuid kindlasti üritavad Ukraina ja Põhja-Makedoonia kaarte segada.

Vaatame, milliste koosseisudega meeskonnad algavale koondiseaknale vastu lähevad.

Itaalia poolelt jäävad vigastuse tõttu eemale ründajad Immobile, Moise Kean ja Chiesa. Ülejäänud liinides on põhitegijad kohal ehk väravas näeme Donarummat, kaitses tõenäoliselt Di Lorenzot, Bonuccit, Acerbit ja Spinazzolat, keskväljal Jorginhot, Verratit ja Barellat. Ründeliinis võib üllatusena näha noortekoondistes hoopis Argentinat esindanud Mateo Reteguid.

Inglismaa poolelt ei saa koondist aidata Rashford, Mason Mount ja Nick Pope. Koosseisu ei mahtunud näiteks ka Sterling või Trent Alexander-Arnold. Ülejäänud tegijad on kõik olemas. Silma hakkab, et võrreldes Itaaliaga on tegemist palju kogenuma meeskonnaga, kellel enamusel väga soliidne arv koondisemänge juba kirjas. Itaalial on eksperimenteerimist veidikene rohkem ja nagu juba mainitud, siis just ründeliinis.

Kihlveokontorite arvates on mõlema koondise võiduvõimalused üsna võrdsed ning kindel favoriit puudub. Sellega tuleb täielikult nõustuda.

Esimene panus – viik. Viimasest viiest omavahelisest kohtumisest on lõppenud lausa neli viigiga ning tahaks öelda, et ka seekord lõhnab kõik sellise 1:1 viigi järgi. Seda enam, et Itaalia mängib kodus. Samuti on tegemist esimese kohtumisega valiktsüklis, mis on alati päris krobelised ning üleliia mänguilu ei paku.

Teine panus – Inglismaa üle 1.5 värava. Et riske hajutada, siis võtaks teiseks valikuks antud panuse. Kui näeme antud kohtumises väravaid, siis võiks need tulla just Inglismaa poolelt, kellel on ründes ülikiired ääred ning tipus Harry Kane. Itaalia rünnak võib teatud meeste puudumise tõttu olla päris ümmargune.

Meie valikud:

  • Viik (3.10 @ Coolbet)
  • Inglismaa üle 1.5 värava (2.63 @ Coolbet)

Tee oma ennustus, kasutades eksklusiivselt 50€ väärtuses spordimees.ee riskivaba pakkumist ning kaotuse korral saad oma raha tagasi. Kui teed panuse meie esimesele vihjele, pistad võidu korral tasku tervelt 155€!

Alustamiseks vajuta siia või allolevale nupule.

VÕTA RISKIVABA PANUS SIIT   

Coolbeti konto avamine – isegi telefoniga! – võtab aega kõigest 30 sekundit!

Meie analüüsid ning ennustused on kirjutatud parimal meile saadaoleval võimalikul moel, kuid me ei garanteeri võitvaid panused. Palun panustage vastutustundlikult ning ainult rahaga, mida olete valmis kaotama.

Scroll to Top