Prantsusmaa vs. Holland ennustusvihjed

Jalgpalli EM-i valikmängud jätkuvad ka reedel ning ühes põnevaimas neist jooksevad platsile Prantsusmaa ja Holland. Mõlemad koondised näitasid möödunud aasta MM-il vägevaid esitusi ning ka antud matšis ootaks tulist andmist. Heidame pilgu koefitsientidele.


Prantsusmaa vs. Holland

Reede, 24. märts 2023
Algab: 21.45
Ülekanne: Viaplay

Prantsusmaa üle 1.5 värava (2.01 @ Coolbet)

Olivier Giroud lööb värava (2.95 @ Coolbet)

 

 

PANUSTA SIIN


Statistikanurk:

  • Hollandi koondis on 20 kohtumist järjest värava löönud.
  • Viimane omavaheline kohtumine lõppes Hollandi 2:0 võiduga.
  • Viiest viimasest omavahelisest kohtumisest on Prantsusmaa võitnud lausa neli.

Lisaks Prantsusmaale ja Hollandile pallivad B-alagrupis ka Kreeka, Iirimaa ja Gibraltar.

Prantsusmaa koondis on võrreldes MM-iga pisut muutunud. Koondisekarjääri lõpetasid pikaaegne esiväravavaht Lloris, Real Madridi staarmängija Karim Benzema ja Manchester Unitedi kaitsja Raphael Varane.

Suurimad ründeässad Mbappe, Griezmanni ja Giroud´i näol on olemas, kuid eemale jääb Ousmane Dembele.

Hollandi koondis on üsna sarnane sellele, millega mängiti ka MM-il, kuid puudu on nende üks suurimaid staare Frenkie de Jong. Positiivse poole pealt on taas rivis Wijnaldum.

Kihlveokontorite arvates on kohtumise üsna kindlaks favoriidiks koduväljakul mängiv Prantsusmaa. Nimede järgi võiks tõesti nii öelda, sest Hollandil päris esimese klassi staare meeskonnas ei ole.

Samas Hollandit ei tasuks alahinnata. Nende meeskonnavaim ja ühtsus korvavad tippstaaride puudumise.

Kokkuvõttes ennustaks umbes 70:30 Prantsusmaa võitu. Kerged sisekliima probleemid pidavat meeskonnas olema, kuid vaevalt nad endast koduväljakul üle lasevad sõita.

Esimene panus – Prantsusmaa üle 1.5 värava. Antud koefitsient tundub päris hea riski ja võimaliku kasumi suhtega. Prantsusmaa koduväljakul nulli peale jäämine on väga ebatõenäoline ning tavaliselt on teine värav kergem juhtuma, kui esimene on juba löödud. Näiteks mängu lõppudes, kus vastasmeeskond hakkab kaotusseisus olles riskeerima.

Teine panus – Olivier Giroud lööb värava. Giroud on koondise eest alati mees omal kohal. Tihti keskenduvad vastasmeeskonnad eelkõige Mbappe pidurdamisele ja see loob omakorda võimalusi tipuründes tegutsevale Giroud´ile, kellele jäetakse rohkem ruumi.

Meie valikud:

  • Prantsusmaa üle 1.5 värava (2.01 @ Coolbet)
  • Olivier Giroud lööb värava (2.95 @ Coolbet)

Tee oma ennustus, kasutades eksklusiivselt 50€ väärtuses spordimees.ee riskivaba pakkumist ning kaotuse korral saad oma raha tagasi. Kui teed panuse meie esimesele vihjele, pistad võidu korral tasku tervelt 100€!

Alustamiseks vajuta siia või allolevale nupule.

VÕTA RISKIVABA PANUS SIIT   

Coolbeti konto avamine – isegi telefoniga! – võtab aega kõigest 30 sekundit!

Meie analüüsid ning ennustused on kirjutatud parimal meile saadaoleval võimalikul moel, kuid me ei garanteeri võitvaid panused. Palun panustage vastutustundlikult ning ainult rahaga, mida olete valmis kaotama.

Scroll to Top