Hispaania vs. Norra ennustusvihjed

EM-i piletit hakkavad jahtima Hispaania ja Norra, kes lähevad laupäeval esimese koduväljakul vastamisi. Norralaste suurim staar Haaland jääb kohtumisest eemale, kuid sellegi poolest ootaks vihast vastupanu skandinaavlastelt. Heidame pilgu koefitsientidele.


Hispaania vs. Norra

Laupäev, 25. märts 2023
Algab: 21.45
Ülekanne: Viaplay

Poolaeg viik, täisaeg Hispaania võit (3.85 @ Coolbet)

Norra lööb vähemalt ühe värava (2.07 @ Coolbet)

 

 

PANUSTA SIIN


Statistikanurk:

  • Eelmises EM-i valiktsüklis ei kaotanud Hispaania mitte ühtegi kohtumist ning lõi 10 mänguga 31 väravat.
  • Viimane omavaheline kohtumine lõppes 1:1 viigiga.
  • Norral on viimasest viiest võõrsil toimunud kohtumisest kirjas vaid üks nullimäng.

Lisaks Hispaaniale ja Norrale pallivad A-alagrupis ka Šotimaa, Küpros ja Gruusia ehk tegemist on päris korraliku keskmise tasemega alagrupiga.

Antud koondised kuulusid ka eelmises valiktsüklis samasse alagruppi ja toona mängiti korra viiki ning korra võttis Hispaania 2:1 võidu.

Mõlema meeskonna nimekirjade puhul saame rääkida olulistest puudujatest. Kodumeeskond peab hakkama saama ilma Pedrita, Ferran Torrese ja Marco Asensiota. Lisaks ei näe koondises enam vanameistreid Jordi Albat ja Sergio Busquetsi.

Norra poolelt jääb eemale Erling Haaland, kes algselt küll meeskonnaga liitus, kuid arstide lõpliku otsuse tõttu selles koondiseaknas kaasa ei tee. Kogenud ründaja Joshua King on samuti vigastatud. Nende kahe mehe puudumisel on Norra ründeliin väga õhuke ja seetõttu on koondisega kaasatud väga palju ründava iseloomuga keskväljamehi.

Vaata kust otsast tahes, väga raske on näha, et Norra suudaks ilma Haalandita võõral väljakul Hispaaniale vastu saada. Kodumeeskonnal on igas liinis ikka üsna tuntav kvaliteedi-paremus.

Esimene panus – Poolaeg viik, täisaeg Hispaania võit. Kuigi Hispaania on kohtumise kindel favoriit, siis tõenäoliselt esimesel poolajal veel kohtumise saatust ära ei otsustata. Tegemist on ikkagi valiktsükli esimese kohtumisega ning samuti Hispaania uue peatreeneri esimese kohtumisega. Norral on piisavalt distsipliini ja kvaliteeti, et vähemalt esimene poolaeg ära seista.

Teine panus – Norra lööb vähemalt ühe värava. Jalgpall on juba selline mäng, et vahest piisab skoorimisest lihtsalt ühest juhuslikust olukorrast ja õnnest. Norra hakkab kindlasti saama rohkelt kontrarünnakuid ja ei ole pahad võimalused, et auvärav ka kirja saadakse.

Meie valikud:

  • Poolaeg viik, täisaeg Hispaania võit (3.85 @ Coolbet)
  • Norra lööb vähemalt ühe värava (2.07 @ Coolbet)

Tee oma ennustus, kasutades eksklusiivselt 50€ väärtuses spordimees.ee riskivaba pakkumist ning kaotuse korral saad oma raha tagasi. Kui teed panuse meie esimesele vihjele, pistad võidu korral tasku tervelt 192€!

Alustamiseks vajuta siia või allolevale nupule.

VÕTA RISKIVABA PANUS SIIT   

Coolbeti konto avamine – isegi telefoniga! – võtab aega kõigest 30 sekundit!

Meie analüüsid ning ennustused on kirjutatud parimal meile saadaoleval võimalikul moel, kuid me ei garanteeri võitvaid panused. Palun panustage vastutustundlikult ning ainult rahaga, mida olete valmis kaotama.

Scroll to Top