Inglismaa vs. Ukraina ennustusvihjed

EM-i valiktsüklit võidukalt alustanud Inglismaa võtab teises kohtumises koduväljakul vastu Ukraina. Viimasest viiest omavahelisest kohtumisest on Inglismaal kirjas vaid kaks võitu. Heidame pilgu koefitsientidele ja teeme omad ennustused.


Inglismaa vs. Ukraina

Pühapäev, 26. märts 2023
Algab: 19:00
Ülekanne: Viaplay

Kokku alla 2.5 värava (2.18 @ Coolbet)

Viik (5.75 @ Coolbet)

 

 

PANUSTA SIIN


Statistikanurk:

  • Inglismaa on viimase kahe kodukohtumisega lasknud endale lüüa lausa 7 väravat.
  • Viimane omavaheline kohtumine lõppes Inglismaa 4:0 võiduga.
  • Ukraina pole 3 kohtumist järjest lasknud endale väravat lüüa.

Inglismaa alistas loetud päevad tagasi 2:1 Itaalia. Tehti päris korralik partii ning suudeti võõral väljakul oma kvaliteet välja mängida. Esimesel poolajal domineeriti mängu täielikult ja mängu teises pooles keerati lihtsalt kaitse lukku. Lõpuks küll teeniti punane kaart ja olukord läks ärevaks, kuid võidupunktid toodi koju.

Samal ajal pallis Ukraina koondis sõpruskohtumises Brentfordi duubelmeeskonnaga. Võideti 2:0. Raske öelda, kas tegemist oli parima kontrollkohtumisega, mille pealt valiktsüklit alustada, kuid eks neil ole ka piiratud võimalused.

Ukraina koosseisust rääkides, siis enamus palluritest mängib kodumaa tippklubides Kiievi Dünamo ja Donetski Šahtar. Suurimad staarid ehk Mudrõk, Zintšenko ja Malinovski tulevad aga Euroopa tippliigadest. Igapäevaselt Araabia Ühendemiraatides leiba teeniv vanameister Yarmolenko on samuti koondises.

Mõistagi on kohtumise kindlaks favoriidiks Inglismaa koondis ning ei tahaks uskuda, et nad koduväljakul Ukraina vastu libastuvad. Samas mitte kaua aega tagasi suudeti kodus mängides jääda lausa 0:4 alla Ungarile, kes on umbes Ukraina mastist meeskond.

Ukraina tuleb kohtumisele kindlasti plaaniga, et viigipunkt oleks hea õnnestumine ja selle pealt oleks hea edasi minna.

Esimene panus – kokku alla 2.5 värava. Palju oleneb tõenäoliselt sellest, et kui kaua suudab Ukraina oma värava puhtana hoida. Tahaks ennustada, et Inglismaa päris väravatesadu ei korralda ja skoor jääb madalaks. Ukraina teeb kõik, et mäng oleks võimalikult kinnine ning liiga vaatemängulist kohtumist ei ennustaks.

Teine panus – viik. Ukraina kuulub tasemelt nende meeskondade hulka, kes täieliku õnnestumise korral suudavad tippkoondistega vähemalt viiki mängida. Inglismaal on esimesest kohtumisest võit all ning tihti näeb sellises olukorras koondiseakna teises kohtumises palju laisemat tegutsemist, mis pakub võimalusi vastasmeeskondadele.

Meie valikud:

  • Kokku alla 2.5 värava (2.18 @ Coolbet)
  • Viik (5.75 @ Coolbet)

Tee oma ennustus, kasutades eksklusiivselt 50€ väärtuses spordimees.ee riskivaba pakkumist ning kaotuse korral saad oma raha tagasi. Kui teed panuse meie esimesele vihjele, pistad võidu korral tasku tervelt 108€!

Alustamiseks vajuta siia või allolevale nupule.

VÕTA RISKIVABA PANUS SIIT   

Coolbeti konto avamine – isegi telefoniga! – võtab aega kõigest 30 sekundit!

Meie analüüsid ning ennustused on kirjutatud parimal meile saadaoleval võimalikul moel, kuid me ei garanteeri võitvaid panused. Palun panustage vastutustundlikult ning ainult rahaga, mida olete valmis kaotama.

Scroll to Top