Austria vs. Eesti ennustusvihjed

Eesti jalgpallikoondis alustab EM-i valiktsüklit Austria vastu. Kahtlemata on suureks favoriidiks koduväljakul mängiv Austria, kuid meie koondis on ka varem tugevamaid meeskondi üllatanud. Heidame pilgu koefitsientidele ja vaatame, mis silma jääb.


Austria vs. Eesti

Esmaspäev, 27. märts 2023
Algab: 21.45
Ülekanne: Viaplay

Esimene poolaeg viik (2.75 @ Coolbet)

Lõpptulemus Austria 3:0 (6.90 @ Coolbet)

 

 

PANUSTA SIIN


Statistikanurk:

  • Eelmises valiktsüklis võitis Austria viiest kodukohtumisest neli.
  • Eesti koondis on viimase viie kohtumisega löönud viis väravat.
  • Viimases EM-i valiktsüklis lõi Eesti koondis kaheksa mänguga vaid kaks väravat.

Lisaks Austriale ja Eestile leiame F-alagrupist veel Belgia, Aserbaidžaani ja Rootsi.

Mõlemad koondised käisid loetud päevad tagasi platsil. Austria alistas valikmängus väga kindlalt 4:1 Aserbaidžaani, Eesti omakorda jäi sõpruskohtumises 0:1 alla Ungarile.

Austria koondise nimekiri on väga esinduslik. Enamus mängumehi pallib igapäevaselt Saksamaal, Itaalias, Inglismaal või Hispaanias. Suurimad staarid David Alaba ja Marcel Sabitzer on samuti kohal. Peatreenerina juhendab meeskonda endine Manchester Unitedi loots Ralf Rangnick.

Eesti poolelt jäävad vigastuse tõttu eemale Markus Soomets, Ken Kallaste ja Henri Anier. Tamme ja Metsa segavad samuti kerged pisivigastused, kuid tõenäoliselt jooksevad nad antud kohtumises siiski platsile.

Millised võiks Eesti võimalused olla? Peab ikka kõvasti õnne olema, et viigipunkt kätte saada. Mäletatavasti MM-i valiktsüklis suudeti võõrsil Walesiga 0:0 viiki mängida ja selles kohtumises oli tõepoolest tohutult õnne. Austria on aga tõenäoliselt Walesist veel ühe taseme võrra tugevam meeskond.

Näiteks võitis Austria hiljuti koduväljakul 2:0 valitsevat Euroopa meistrit Itaaliat ning eelmise hooaja Rahvuste liigas mängiti viiki Prantsusmaaga.

Kuna tegemist saab tõenäoliselt olema üsna ühepoole kohtumisega, siis on ka sobivaid koefitsiente üsna raske leida. Tuleb võtta riske.

Esimene panus – esimene poolaeg viik. Eesti koondis on varemgi näidanud, et tihti suudetakse esimene poolaeg kaitses vastu pidada. Austria ei ole rünnakul päris tippude tipp ehk hea õnnestumise korral võiks esimese kolmveerandtunni lõpetada skooriga 0:0. Koefitsient on piisavalt kõrge, et proovida.

Teine panus – lõpptulemus Austria 3:0. Kõige tõenäolisemateks lõpptulemusteks võiksid olla Austria 2:0 või 3:0 võit. Kuna nad mängivad siiski koduväljakul ja näitasid Aserbaidžaani vastu resultatiivset tegutsemist, siis valime viimase variandi.

Meie valikud:

  • Esimene poolaeg viik (2.75 @ Coolbet)
  • Lõpptulemus Austria 3:0 (6.90 @ Coolbet).

Tee oma ennustus, kasutades eksklusiivselt 50€ väärtuses spordimees.ee riskivaba pakkumist ning kaotuse korral saad oma raha tagasi. Kui teed panuse meie esimesele vihjele, pistad võidu korral tasku tervelt 138€!

Alustamiseks vajuta siia või allolevale nupule.

VÕTA RISKIVABA PANUS SIIT   

Coolbeti konto avamine – isegi telefoniga! – võtab aega kõigest 30 sekundit!

Meie analüüsid ning ennustused on kirjutatud parimal meile saadaoleval võimalikul moel, kuid me ei garanteeri võitvaid panused. Palun panustage vastutustundlikult ning ainult rahaga, mida olete valmis kaotama.

Scroll to Top