Baskonia vs. Berliini Alba ennustusvihjed

Euroliigas on kätte jõudnud väga otsustavad kohtumised, mis panevad paika lõpliku põhiturniiri paremusjärjestuse ja seega ka play-offi pääsejad. Antud kohtumises mängib veel kõrget mängu Baskonia, kes vajab võitu nagu õhku.


Baskonia vs. Berliini Alba

Teisipäev, 28. märts 2023
Algab: 21.30
Ülekanne: TV3 Sport 2

Berliini Alba AH+10.5 (2.06 @ Coolbet)

Baskonia alla 91.5 punkti (1.90 @ Coolbet)

 

 

PANUSTA SIIN


Statistikanurk:

  • Baskonia tänavune saldo koduväljakul on 11 võitu ja 3 kaotust.
  • Hooaja esimene omavaheline kohtumine lõppes Berliini Alba 85:84 võiduga.
  • Berliini Alba viskab mängu kohta keskmiselt 80.1 punkti.

Eestlaste lemmikmeeskond Baskonia on tabelis hetkel seal play-offi piiri peal koos Kaunase Žalgirisega ning kohe neid jälitamas veel Anadolu Efes, Olimpia Milano ja Valencia.

Berliini Alba jaoks lõppeb Euroliiga hooaeg põhiturniiriga ja nende võitlus käib, et vältida viimast kohta. Hetkel ollakse eelviimased.

Mäletatavasti võitis Berliini Alba hooaja esimese omavahelise kohtumise koduväljakul ühe punktiga. Seejures paiknes Baskonia sel hetkel tabeli esimesel kohal ja Alba viimasel positsioonil.

Saksamaa meeskond on täpselt selline tiim, et pika ajaperioodi jooksul ei suuda nad stabiilsust näidata, kuid ühe mängu lõikes on väga keerulised vastased. Hetkel on saavutatud ka hea momentum ning kõikide liigade peale järjest võetud kuus kohtumist.

Kui meeskondi paberil võrrelda, siis peaks Baskonial seda ründejõudu ikka natukene rohkem olema. Koefitsientides peegeldub samuti, et kihlveokontorid peavad Hispaania klubi kindlaks favoriidiks ja neile ennustatakse umbes 10-12 punktilist võitu.

Esimene panus – Berliini Alba AH+10.5. Kuigi Saksamaa klubi asub tabeli viimaste meeskondade seas, siis on Euroliiga on ühtlaselt tugev liiga ning ka nõrgema asetusega meeskonnad saavad tugevamatele vastu. Alba on näidanud viimasel ajal head hoogu ja Baskonia vastupidi pole kuidagi võite kätte saanud.

Ennustaks, et võidupinget tundev Baskonia ei suuda ka antud kohtumises väga kindlalt asja ära otsustada ja pigem Alba siit suurt pakki ei saa.

Teine panus – Baskonia alla 91.5 punkti. Baskonia on küll Euroliiga kõige resultatiivsem meeskond, kuid antud punktiskoori ületamiseks peab ikka kõik üsna hästi õnnestuma ja mõõnasid ei tohi sisse tulla. Peale Henry meeskonnast lahkumist on aga üsna tihti varumängujuhti mängitades mõõnad kerged tulema ja seega ennustaks ka nende punktisaaki alla 92 punkti.

Meie valikud:

  • Berliini Alba AH+10.5 (2.06 @ Coolbet)
  • Baskonia alla 91.5 punkti (1.90 @ Coolbet)

Tee oma ennustus, kasutades eksklusiivselt 50€ väärtuses spordimees.ee riskivaba pakkumist ning kaotuse korral saad oma raha tagasi. Kui teed panuse meie esimesele vihjele, pistad võidu korral tasku tervelt 103€!

Alustamiseks vajuta siia või allolevale nupule.

VÕTA RISKIVABA PANUS SIIT   

Coolbeti konto avamine – isegi telefoniga! – võtab aega kõigest 30 sekundit!

Meie analüüsid ning ennustused on kirjutatud parimal meile saadaoleval võimalikul moel, kuid me ei garanteeri võitvaid panused. Palun panustage vastutustundlikult ning ainult rahaga, mida olete valmis kaotama.

Scroll to Top