BC Kalev/Cramo vs. Cholet Basket ennustusvihjed

Teisipäeval leiab aset üks Eesti klubikorvpalli suuremaid kohtumisi, kui eurosarja poolfinaalseeria esimeses mängus lähevad vastamisi Kalev/Cramo ja Prantsusmaa klubi Cholet Basket. Heidame pilgu koefitsientidele.


BC Kalev/Cramo vs. Cholet Basket

Kolmapäev, 29. märts 2023
Algab: 19.30
Ülekanne: Viaplay

Kalev/Cramo võit (2.20 @ Coolbet)

Kokku alla 154.5 punkti (1.92 @ Coolbet)

 

 

PANUSTA SIIN


Statistikanurk:

  • Kalev/Cramo on järjest võitnud 9 kohtumist.
  • Cholet on vastupidi kaotanud 3 kohtumist järjest.
  • Veerandfinaalseerias viskas Kalev/Cramo mõlemas kohtumises üle 80 punkti.

Kohtumine leiab aset Tondiraba jäähallis. Saal mahutab umbes 5500 pealtvaatajat ja tõenäoliselt näeme täismaja või siis vähemalt peaaegu täismaja.

Mäletatavasti alistas Kalev/Cramo veerandfinaalseerias Saksamaa klubi Bambergi. Kodukohtumine võideti napilt, kuid võõrsil pandid asjad lõplikult paika.

Cholet alistas samal ajal Kiievi Budivelniku. Kahe kohtumise kokkuvõttes alistati Ukraina klubi vaid 4 punktiga.

Eesti meeskonna koosseisuga on viimaste andmete kohaselt olukord kena. Ehk mõnda mängijat segab küll teatud pisivigastus, kuid platsile on võimelised jooksma kõik mängijad.

Cholet´i poolt on teada, et kohtumisest jääb eemale nende põhimängujuht. Lisaks spekuleerib meedia, et puudujaid võib olla veel. Lõplik tõde selgub juba mängupäeval.

Prantsusmaa kõrgliiga viimased tulemused näitavad, et mängujuhi vigastus on Cholet´ile mõjunud väga rängalt. Järjest on saadud kolm kaotust ning viimased kaks neist eeldatavate autsaiderite vastu.

Kuigi kihlveokontroid nii ei arva, siis tahaks ennustada, et Kalev/Cramo võiks olla selles paaris isegi favoriit. Nende tagaliin tundub vastaste omast ühtlasem ning kaitses võimekam. Korvi all on Prantsuse klubil atleetlikkust rohkem, kuid Kalevi kasuks räägib mängutarkus ja ühtne hingamine.

Esimene panus – Kalev/Cramo võit. Cramo ei ole koduväljakul suurtes kohtumistes mängupildi poolest liiga hästi mänginud, kuid tulemus on siiski ära tehtud. Kui mängijaid suur publikuhulk ära ei ehmata, siis ei ole ühtegi põhjust, miks ei peaks suudetama Cholet alistada.

Kalev/Cramo on juba sel hooajal sama tasemega meeskondi alistanud ning liigseid üllatusi ei tohiks tulla.

Teine panus – kokku alla 154.5 punkti. Võiduvõti antud kohtumises on kindlasti just kaitsemäng. Viimastes kodukohtumistes on Cramo sellega hädas olnud ja tõenäoliselt tahetakse sellele veelgi enam rõhku panna. Cholet´i rünnak on peale mängujuhi vigastust teinud sammu tagasi. Ehk ootaks sellist 140-150 punktilist kohtumist.

Meie valikud:

  • Kalev/Cramo võit (2.20 @ Coolbet)
  • Kokku alla 154.5 punkti (1.92 @ Coolbet)

Tee oma ennustus, kasutades eksklusiivselt 50€ väärtuses spordimees.ee riskivaba pakkumist ning kaotuse korral saad oma raha tagasi. Kui teed panuse meie esimesele vihjele, pistad võidu korral tasku tervelt 110€!

Alustamiseks vajuta siia või allolevale nupule.

VÕTA RISKIVABA PANUS SIIT   

Coolbeti konto avamine – isegi telefoniga! – võtab aega kõigest 30 sekundit!

Meie analüüsid ning ennustused on kirjutatud parimal meile saadaoleval võimalikul moel, kuid me ei garanteeri võitvaid panused. Palun panustage vastutustundlikult ning ainult rahaga, mida olete valmis kaotama.

Scroll to Top