Philadelphia 76ers vs. Dallas Mavericks ennustusvihjed

Korvpalliliigas NBA lähevad vastamisi Philadelphia 76ers ja Dallas Mavericks. Viimane peab hetkel tõsist võitlust, et pääseda üldse play-offi. Heidame pilgu koefitsientidele ja vaatame, mis silma jääb.


Philadelphia 76ers vs. Dallas Mavericks

Neljapäev, 30. märts 2023
Algab: 02:30
Ülekanne: TV3 Sport

Dallase võit (2.74 @ Coolbet)

Kokku üle 227.5 punkti (1.92 @ Coolbet)

 

 

PANUSTA SIIN


Statistikanurk:

  • Philadelphia saldo koduväljakul on 26 võitu ja 11 kaotust.
  • Viimane omavaheline kohtumine lõppes Dallase 133:126 võiduga.
  • Dallase saldo võõrsil on 15 võitu ja 23 kaotust.

Tabelisse vaadates näeme, et Philadelphia on idakonverentsis juba koha play-offi kindlustanud ning suure tõenäosusega saadakse ka koduväljakueelis.

Dallase seisud päris nii hästi ei ole. Hetkel leitakse ennast läänekonverentsis alles 11. tabelirealt. Samas midagi veel katki ei ole, sest 7-10 positsioon saavad mängida kahe viimase play-offi koha peale.

Meeskondade hooaja esimene omavaheline kohtumine lõppes Dallase 7-punktilise võiduga ja see leidis aset märtsikuu alguses. Tegemist oli selle legendaarse kohtumisega, kus Dallase duo Doncic-Irving viskasid mõlemad üle 40 punkti.

Antud kohtumise favoriit võiks olla koduväljakul mängiv Philadelphia, kuid samas Dallasel on mõistagi suurem motivatsioon. Nemad vajavad tabeliseisu arvestades seda võitu nagu õhku.

Ning tahaks arvata, et kui Doncic ja Irving ennast kokku võtavad ja pühenduvad täielikult meeskonna edule, siis siit kohtumisest ka võit võetaks. Samuti on kerged küsimärgid Embiidi mängus osalemise kohal.

Philadelphia pole viimasel ajal kõige kindlamat mängu ka näidanud. Järjest on kaotatud kolm kohtumist. Tõenäoliselt on juba käik välja võetud ja hoitakse juba energiat kokku.

Esimene panus – Dallase võit. Üks meeskond tiksub ja jagab mängijatele võrdselt mänguaega, teine paneb kõik välja, et siiski pääseda play-offi. Tõenäoliselt tuleb Dallas kohtumisele suurema tahtmisega ja see peakski otsustavaks saama.

Teine panus – kokku üle 227.5 punkti. Vaevalt, et Dallas kaitsega tahab mängu võita, nende trumbiks on ikka rünnak. Ehk ootaks üle keskmise kõrget mänguskoori.

Meie valikud:

  • Dallase võit (2.74 @ Coolbet)
  • Kokku üle 227.5 punkti (1.92 @ Coolbet)

Tee oma ennustus, kasutades eksklusiivselt 50€ väärtuses spordimees.ee riskivaba pakkumist ning kaotuse korral saad oma raha tagasi. Kui teed panuse meie esimesele vihjele, pistad võidu korral tasku tervelt 137€!

Alustamiseks vajuta siia või allolevale nupule.

VÕTA RISKIVABA PANUS SIIT   

Coolbeti konto avamine – isegi telefoniga! – võtab aega kõigest 30 sekundit!

Meie analüüsid ning ennustused on kirjutatud parimal meile saadaoleval võimalikul moel, kuid me ei garanteeri võitvaid panused. Palun panustage vastutustundlikult ning ainult rahaga, mida olete valmis kaotama.

Scroll to Top