Baskonia vs. Fenerbahce ennustusvihjed

Euroliigas lähevad vastamisi Baskonia ja Fenerbahce. Kui Hispaania klubi alistas topeltvooru nädalat võiduga, siis Fenerbahce tuleb kohtumisele kaotuse pealt. Heidame pilgu koefitsientidele.


Baskonia vs. Fenerbahce

Reede, 31. märts 2023
Algab: 21.30
Ülekanne: TV3 Sport

Fenerbahce võit (2.21 @ Coolbet)

Baskonia alla 86.5 punkti (1.92 @ Coolbet)

 

 

PANUSTA SIIN


Statistikanurk:

  • Baskonia saldo koduväljakul on 12 võitu ja 3 kaotust.
  • Viimane omavaheline kohtumine lõppes Baskonia 76:70 võiduga.
  • Fenerbahce saldo võõrsil on 7 võitu ja 8 kaotust.

Kuna Kaunase Žalgiris suutis samuti oma topeltvooru nädala esimese kohtumise võita, siis jätkub ülitihe rebimine viimasele play-off kohale. Hetkel kuulub see Baskoniale tänu paremale omavahelisele tulemusele Leedu klubiga.

Fenerbahce hoiab tabelis hetkel viiendat positsiooni ning vaikselt on koduväljakueelis käest libisemas. Neljandal kohal asetsevast Monacost jäädakse maha kahe võiduga.

Hooaja esimese omavahelise kohtumise võitis Baskonia kuue punktiga. Aga tasub mainida, et Türgi klubi poolelt jäid toona eemale Bjelica ja Wilbekin. Tõsi, viimane on ka hetkel vigastatud.

Paberil võiks eelise anda isegi Fenerbahce meeskonnale, aga samas on Baskonia läbi hooaja teinud tulemust just koduväljakul. Seega võiks tegemist olla sellise päris 50:50 kohtumisega. Kihlveokontorite arvates on kerge favoriit koduväljakueelist omav Baskonia.

Esimene panus – Fenerbahce võit. Türgi klubile pakutakse selles võrdsete meeskondade heitluses paremat koefitsienti. Baskonia kohal on juba pikemat aega kerged küsimärgid. Viimases kodumängus oldi ka tegelikult Euroliiga eelviimase meeskonnaga hädas ja ei kulge need asjad hetkel nii kenasti.

Teine panus – Baskonia alla 86.5 punkti. Hispaania klubi on endiselt Euroliiga kõige resultatiivsem meeskond, kuid küll Fenerbahce kogenud peatreener Itoudis midagi välja mõtleb, et Baskonia ründehoogu pidurdada. Ei tahaks uskuda, et nad Türgi klubile ligi 90 punkti viskavad.

Meie valikud:

  • Fenerbahce võit (2.21 @ Coolbet)
  • Baskonia alla 86.5 punkti (1.92 @ Coolbet)

Tee oma ennustus, kasutades eksklusiivselt 50€ väärtuses spordimees.ee riskivaba pakkumist ning kaotuse korral saad oma raha tagasi. Kui teed panuse meie esimesele vihjele, pistad võidu korral tasku tervelt 110€!

Alustamiseks vajuta siia või allolevale nupule.

VÕTA RISKIVABA PANUS SIIT   

Coolbeti konto avamine – isegi telefoniga! – võtab aega kõigest 30 sekundit!

Meie analüüsid ning ennustused on kirjutatud parimal meile saadaoleval võimalikul moel, kuid me ei garanteeri võitvaid panused. Palun panustage vastutustundlikult ning ainult rahaga, mida olete valmis kaotama.

Scroll to Top