FC Porto vs. Inter ennustusvihjed

Paari esimese omavahelise kohtumise võitis Inter 1:0 ehk Porto peab koduväljakul hakkama väravaid lööma. Esimese kohtumise põhjal on selleks kõik eeldused olemas. Kuidas peab Inter võõral väljakul vastu? Heidame pilgu koefitsientidele.


FC Porto vs. Inter

Teisipäev, 14. märts 2023
Algab: 22:00
Ülekanne: Viaplay

Interi võit (2.60 @ Coolbet)

Esimene poolaeg väravat ei lööda (2.85 @ Coolbet)

 

 

PANUSTA SIIN


Statistikanurk:

  • Porto on 13 kohtumist järjest koduväljakul värava löönud.
  • Esimene omavaheline kohtumine lõppes Interi 1:0 võiduga.
  • Inter on viimase kolme võõrsil mänguga löönud vaid ühe värava.

Esimene omavaheline kohtumine lõppes küll Interi 1:0 võiduga, kuid üldiselt oli tegemist üsna võrdse mänguga. Suurima põntsu Porto esitusele pani Otavio punane kaart, mis andis Interile võimaluse arvuline ülekaal kohtumise lõpus ära kasutada.

Mõlemad meeskonnad on vahepealse aja jooksul pidanud kolm kohtumist koduliigas. Porto võitis nendest kaks ja Inter ühe. Aga ajalugu on näidanud, et üldiselt koduliigade esitused Meistrite liigas väga suurt rolli ei mängi. Eurosarjas on tihtipeale mängijate motivatsioon kõrgem ja keskendumine parem.

Kiirelt meenutame ka Porto alagrupifaasi tulemusi, kui mängiti koduväljakul. Mäletatavasti Atletico Madridi ja Leverkuseni vastu võeti kenad võidud, kuid Club Bruggelt saadi lausa 0:4 kolakas.

Inter omakorda võitis alagrupis võõrsil Plzenit, tegi viigi Barcelonaga ja kaotas Müncheni Bayernile.

Kihlveokontorid ennustavad väga võrdset kohtumist ning kummalegi meeskonnale eelist ei anna. Samuti arvatakse, et tõenäoliselt jääb skoor üsna madalaks.

Meie tahaks kergeks favoriidiks asetada Interi. Taseme poolest tundub nende koosseis grammikese võrra tummisem. Samuti võiks olla neil distsipliiniga natukene paremad lood.

Esimene panus – Interi võit. Eduseis, mille pealt kohtumisele tullakse, on Itaalia klubi jaoks hea vundament korduskohtumise eduks. Nad saavad rohkem keskenduda kontrarünnakutele ja omi momente oodata. Muidugi on omad riskid liigselt kaitsesse vajuda, kuid hetkel on kõik trumbid Interi käes.

Teine panus – esimene poolaeg väravat ei lööda. Tõenäoliselt Porto esimesel poolajal veel asjatult suuri riske ei võta ning kõike mängu ei pane. Inter keskendub eelkõige kaitsetööle ning jälgib samuti olukorda. Seega ennustaks üsna hiilivat avapoolaega, kus liiga palju skoorimise võimalusi ei tekitata.

Meie valikud:

  • Interi võit (2.60 @ Coolbet)
  • Esimene poolaeg väravat ei lööda (2.85 @ Coolbet)

Tee oma ennustus, kasutades eksklusiivselt 50€ väärtuses spordimees.ee riskivaba pakkumist ning kaotuse korral saad oma raha tagasi. Kui teed panuse meie esimesele vihjele, pistad võidu korral tasku tervelt 130€!

Alustamiseks vajuta siia või allolevale nupule.

VÕTA RISKIVABA PANUS SIIT   

Coolbeti konto avamine – isegi telefoniga! – võtab aega kõigest 30 sekundit!

Meie analüüsid ning ennustused on kirjutatud parimal meile saadaoleval võimalikul moel, kuid me ei garanteeri võitvaid panused. Palun panustage vastutustundlikult ning ainult rahaga, mida olete valmis kaotama.

Scroll to Top