Manchester United vs. Southampton

Viimases voorus klubiajaloo ühe piinlikuima kaotuse saanud Manchester United võtab koduväljakul vastu Southamptoni. Kas kodumeeskond peseb häbi maha ja lööb nüüd ise vastaste puuri palle täis? Heidame pilgu koefitsientidele.


Man.United vs. Southampton

Pühapäev, 12. märts 2023
Algab: 16:00
Ülekanne: Viaplay

Kokku üle 4.5 värava (5.10 @ Coolbet)

Marcus Rashford lööb esimese värava (4.10 @ Coolbet)

 

 

PANUSTA SIIN


Statistikanurk:

  • Manchester United on endale see hooaeg lasknud lüüa 35 väravat, koduväljakul mängides sama näitaja vaid 8.
  • Viimane omavaheline kohtumine lõppes Manchester Unitedi 1:0 võiduga.
  • Southampton on 25 vooruga löönud vaid 20 väravat.

Manchester United hetileb esinelikukohtade eest ning hetkel ollakse selles heitluses kindlal kolmandal kohal. Southampton omakorda on Premier League´i eelviimane meeskond ning on üks favoriite kukkumaks järgmiseks aastaks üks aste madalamale ehk Championship´i.

Hooaja esimene omavaheline kohtumine lõppes Unitedi napi 1:0 võiduga. Tegemist oli üsna võrdse mänguga ning õiglane tulemus oleks võib-olla olnud isegi viik.

Üle ega ümber ei saa Manchesteri klubi viimase vooru kohtumisest, mis kaotati Liverpoolile 0:7. Peale sellist ketukat tullakse kindlasti antud kodukohtumisele ülisuure motivatsiooniga, et omakorda Southamptoni korralikult loputada ja sellega natukenegi fännide ees häbi maha pesta.

Kahe meeskonna koosseisude tugevust mõistagi võrrelda ei kannata, kuid Southampton on tänavu mitmel korral tugevamaid üllatanud. Näiteks on kahel korral võidetud Chelseat ja korra ka Manchester Cityt ennast.

Huvitaval kombel on Southampton ka see meeskond, kes on seni mänginud võõrsil paremini kui kodus.

Kokkuvõttes siiski tahaks ennustada, et Manchester United võtab kindla võidu ja ei lase libastumist läbi. Üllatustele on jalgpallis alati ruumi, kuid selleks peaks tõenäoliselt kodumeeskond vähemusse jääma või Southampton täiesti ideaalse esituse tegema.

Esimene panus – kokku üle 4.5 värava. Kui kuskil riskida, siis just antud kohtumises. Tõenäoliselt pani viimase vooru 0:7 ikka sellise matsu, et nüüd tahetakse Southamptonile sarnane litakas vastu panna. See võiks tähendada, et näeme üle keskmise palju väravaid ja 4-5 värava nägemine ei oleks üldse suur üllatus. Selleks peaks lihtsalt kodumeeskond ennast võimalikult kiiresti käima saama.

Teine panus – Marcus Rashford lööb esimese värava. Noor inglane on hooaja teises pooles Haalandit tegemas ja naljalt juba nulli peale ei jää. Ei ole õhtegi põhjust, miks ei peaks skoorimine jätkuma ka Southamptoni vastu.

Meie valikud:

  • Kokku üle 4.5 värava (5.10 @ Coolbet)
  • Marcus Rashford lööb esimese värava (4.20 @ Coolbet)

Tee oma ennustus, kasutades eksklusiivselt 50€ väärtuses spordimees.ee riskivaba pakkumist ning kaotuse korral saad oma raha tagasi. Kui teed panuse meie esimesele vihjele, pistad võidu korral tasku tervelt 255€!

Alustamiseks vajuta siia või allolevale nupule.

VÕTA RISKIVABA PANUS SIIT   

Coolbeti konto avamine – isegi telefoniga! – võtab aega kõigest 30 sekundit!

Meie analüüsid ning ennustused on kirjutatud parimal meile saadaoleval võimalikul moel, kuid me ei garanteeri võitvaid panused. Palun panustage vastutustundlikult ning ainult rahaga, mida olete valmis kaotama.

Scroll to Top