Tottenham vs. Nottingham ennustusvihjed

Äsja Meistrite liigast pudenenud Tottenham üritab võidureele naasta koduliigas, kui võtab vastu Nottingham Foresti. Kuigi kõigi eelduste järgi on favoriit Tottenham, siis viimaste esituste pealt neile kindlat võitu ennustada ei julgeks. Vaatame, mida koefitsiendid räägivad.


Tottenham vs. Nottingham

Laupäev, 11. märts 2023
Algab: 17:00
Ülekanne: Viaplay

Viik/Nottinghami võit (2.95 @ Coolbet)

Kokku alla 2.5 värava (2.00 @ Coolbet)

 

 

PANUSTA SIIN


Statistikanurk:

  • Tottenham pole kolm kohtumist järjest skoorinud.
  • Viimase omavahelise kohtumise võitis Nottingham 2:0.
  • Nottingham on 25 vooruga löönud vaid 20 väravat.

Tottenham hoiab tabelis veel positsiooni esinelikus, kuid tagantpoolt ohustavad Liverpool ja Newcastle. Nottingham omakorda peab teenima punktilisa, et mitte sattuda ohutsooni, hetkel edestatakse kõrgeimal relegatsioonikohal asetsevat meeskonda nelja punktiga.

Kodumeeskond käis nädala sees platsil ka Meistrite liigas, kui tegi 0:0 viigi AC Milaniga ning langes eurosarjast välja. Tasub märkida, et Tottenham ei suutnud kolmandat kohtumist järjest väravat lüüa.

Nottingham on saanud kohtumiseks kolma päeva kauem valmistuda ning tuleb kohtumisele viimase vooru 2:2 viigi pealt Evertoniga.

Meeskonnad on sel hooajal juba kahel korral omavahel vastamisi läinud. Esmalt võitis augustis Tottenham 2:0 liigakohtumise ning seejärel novembris võidutses samade numbritega karikasarjas Nottingham.

Kihlveokontorid peavad väga kindlaks favoriidiks Tottenhami. Üllatus see muidugi pole. Eriti arvestades asjaolu, et Tottenham on sel hooajal koduväljakul võitnud kolmeteistkümnest kohtumisest üheksa.

Aga tahaks ennustada, et antud kohtumises tasuks ennustada hoopis viigile või Nottinghami võidule. Lihtsalt sel põhjusel, et Tottenham tundub hetkel olevat kergemas augus ning antud kohtumise käigus võib frustratsioon veelgi tõusta ja sel juhul kannatab ka mängutase.

Esimene panus – Viik/Nottinghami võit. Tottenham ei ole viimastes kohtumistes väga veenev olnud ning ei ole saanud Conte meeskonda nii stabiilselt mängima, kui ta ise sooviks. Nottingham on täpselt selline sats, et pikas jooksus kuulutakse tabeli teise poolde, kuid ühe mängu lõikes ollakse võimelised kõiki üllatama. Hiljuti ju tehti viik ka Manchester Cityga.

Teine panus – kokku alla 2.5 värava. Tottenhami skoorimine on olnud suur küsimärk ja Nottingham on üldse terve liiga peale üks kõige vähem väravaid lööv meeskond. Ennustaks, et näeme pigem madalat skoori.

Meie valikud:

  • Viik/Nottinghami võit (2.95 @ Coolbet)
  • Kokku alla 2.5 värava (2.00 @ Coolbet)

Tee oma ennustus, kasutades eksklusiivselt 50€ väärtuses spordimees.ee riskivaba pakkumist ning kaotuse korral saad oma raha tagasi. Kui teed panuse meie esimesele vihjele, pistad võidu korral tasku tervelt 148€!

Alustamiseks vajuta siia või allolevale nupule.

VÕTA RISKIVABA PANUS SIIT   

Coolbeti konto avamine – isegi telefoniga! – võtab aega kõigest 30 sekundit!

Meie analüüsid ning ennustused on kirjutatud parimal meile saadaoleval võimalikul moel, kuid me ei garanteeri võitvaid panused. Palun panustage vastutustundlikult ning ainult rahaga, mida olete valmis kaotama.

Scroll to Top