Fenerbahce vs. Barcelona ennustusvihjed

Euroliigas lähevad vastamisi suurklubid Fenerbahce ja Barcelona. Viimased seitse omavahelist kohtumist on võitnud Hispaania klubi. Seda enam soovib Fenerbahce koduväljakul kurva seeria lõpetada. Heidame pilgu koefitsientidele.


Fenerbahce vs. Barcelona

Reede, 10. märts 2023
Algab: 19:45
Ülekanne: TV3 Sport

Kokku alla 159.5 punkti (2.02 @ Coolbet)

Barcelona võidab esimese veerandaja (1.94 @ Coolbet)

 

 

PANUSTA SIIN


Statistikanurk:

  • Fenerbahce saldo koduväljakul on 9 võitu ja 4 kaotust.
  • Viimase omavahelise kohtumise võitis Barcelona 81:80.
  • Barcelona viskab keskmiselt 80.9 punkti mängu kohta.

Mõlema klubi tabeliseis on päris soliidne. Minimaalne eesmärk meeskondade jaoks peaks põhiturniiri jooksul olema esinelikus lõpetamine, mis tähendab koduväljakueelist play-offiks. Nagu näha, siis hetkel vajaks võitu natukene enam Fenerbahce, kes asub viiendal tabelireal.

Tabeliseis 09.03

Omavahelisi kohtumisi vaadates on viimastel aastatel täielikult vastasseisu domineerinud Barcelona, kes on võitnud viimased seitse kohtumist. Tänavuse hooaja esimese omavahelise kohtumise võitis Barcelona koduväljakul vaid ühe punktiga. Samas enamus mänguajast oldi üsna kindlas eduseisus.

Kahte meeskonda paberil võrreldes võib tõdeda, et meeskonnad väärivad teineteist ja liinid on väga tummiselt komplekteeritud.

Fenerbahce puhul tahaks esile tuua nende tagaliini. Hiljuti toodi sinna täiendust ning nüüd mängivad seal sellised mehed nagu Dorsey, Calathes, Wilbekin, Guduric ja Edwards. See on ikka väga mitmekülgne ja tasakaalus tagaliin.

Barcelona puhul on suurimaks trumbiks liidriomadustega mängijate olemasolu. Mänge võivad otsustada näiteks Mirotic, Laprovittola või pingilt sekkuv Higgins. Rollid on üsna kindlalt meeskonnas paigas.

Kihlveokontorid ennustavad väga võrdset vastasseisu ja sellega tuleb nõustuda. Koduväljakueelise tõttu tahaks kergeks favoriidiks asetada Fenerbahce.

Esimene panus – kokku alla 159.5 punkti. Tahaks ennustada, et näeme päris tihedat kaitset ja pigem distsiplineeritud rünnakut ehk ka üldine mänguskoor võiks jääda alla keskmise. Seda enam, et mäng toimub Fenerbahce koduväljakul, kus on välismeeskondadel päris keeruline mängida.

Teine panus – Barcelona võidab esimese veerandaja. Esimesel veerandajal võib alati kõike juhtuda, kuid antud kohtumises võiks selle võita Barcelona. Nende algviisik on lihtsalt nii kõrge tasemega. Tavaliselt langeb mängutase siis, kui tulevad vahetused.

Meie valikud:

  • Kokku alla 159.5 punkti (2.03 @ Coolbet)
  • Barcelona võidab esimese veerandaja  (1.94 @ Coolbet)

Tee oma ennustus, kasutades eksklusiivselt 50€ väärtuses spordimees.ee riskivaba pakkumist ning kaotuse korral saad oma raha tagasi. Kui teed panuse meie esimesele vihjele, pistad võidu korral tasku tervelt 100€!

Alustamiseks vajuta siia või allolevale nupule.

VÕTA RISKIVABA PANUS SIIT   

Coolbeti konto avamine – isegi telefoniga! – võtab aega kõigest 30 sekundit!

Meie analüüsid ning ennustused on kirjutatud parimal meile saadaoleval võimalikul moel, kuid me ei garanteeri võitvaid panused. Palun panustage vastutustundlikult ning ainult rahaga, mida olete valmis kaotama.

Scroll to Top