Kaunase Žalgiris vs. Asvel ennustusvihjed

Euroliigas lähevad vastamisi Kaunase Žalgiris ja Villeurbanne Asvel. Kui Prantsusmaa klubi hooaeg on suuresti ebaõnnestunud, siis Žalgiris heitleb veel play-offi pääsemise nimel. Vaatame, mis koefitsientidest silma jääb.


Žalgiris vs. Asvel

Neljapäev, 9. märts 2023
Algab: 20:00
Ülekanne: TV3 Sport

Asvel AH+7.5 (1.92 @ Coolbet)

Asvel üle 71.5 punkti (1.88 @ Coolbet)

 

 

PANUSTA SIIN


Statistikanurk:

  • Mõlemad meeskonnad viskavavad keskmiselt vähe punkte. Žalgiris 75.2 ja Asvel 75.0.
  • Viimane omavaheline kohtumine lõppes Žalgirise 93:76 võiduga.
  • Asvel on Euroliigas järjest kaotanud 6 kohtumist.

Žalgiris on tabelis kenasti kaheksandal positsioonil ning omab üsna soliidseid võimalusi play-offi pääseda. Tuleb lihtsalt ise mees olla ja võidud ära võtta…alustades antud kohtumisest.

Asveli jaoks piirdub Euroliiga hooaeg põhiturniiriga. Hetkel ollakse 8 võidu ja 19 kaotusega eelviimasel positsioonil.

Hetkel on Euroliigas käsil topeltvoor ehk mõlemad meeskonnad on sel nädalal juba väljakul käinud. Žalgiris alistas teisipäeval napilt Berliini Alba ja Asvel omakorda kaotas Müncheni Bayernile.

Meeskondade hooaja esimene omavaheline kohtumine kuulus kindlalt Žalgirisele, kui Leedu klubi võttis lausa 17-punktilise võidu.

Ega enne kohtumist midagi pikalt arutada ei ole. Leedu klubi jaoks kohustuslik võit. Seda enam, et mängitakse koduväljakul. Samas ajalugu on näidanud, et tihtipeale on just need “kohustuliku võidu” kohtumised kõige keerulisemad, sest mängijad tunnetavad teatud survet ning samas autsaider saab mängida pingevabalt.

Meenutame kasvõi eelmise hooaja omavahelist kohtumist Kaunases – Žalgiris oli samuti kindel favoriit, kuid pidi lõpuks tunnistama Asveli 4-punktilist paremust.

Esimene panus – Asvel AH+7.5. Paberil on Asvelil taset küll, et Žalgirisele üsna võrdselt vastu hakata. Võitu neile ei ennustaks, kuid tahaks öelda, et kaotusnumbrid ei tohiks ka väga suured tulla. Ja nagu eelpool mainitud, siis võib Leedu meeskonda kergelt kammitseda mõte, et antud kohtumise peab kindlasti võitma ja punkte ei tohi kaotada.

Teine panus – Asvel üle 71.5 punkti. Antud punktiskoor on tänapäeva korvpalli arvestades ikka väga madal. Jah, Asvel viskab ka keskmiselt väga vähe punkte, kuid siiski oleks üsna naiivne ennustada, et nad ei viskaks 72 punkti täis.

Meie valikud:

  • Asvel AH+7.5 (1.92 @ Coolbet)
  • Asvel üle 71.5 punkti (1.88 @ Coolbet)

Tee oma ennustus, kasutades eksklusiivselt 50€ väärtuses spordimees.ee riskivaba pakkumist ning kaotuse korral saad oma raha tagasi. Kui teed panuse meie esimesele vihjele, pistad võidu korral tasku tervelt 96€!

Alustamiseks vajuta siia või allolevale nupule.

VÕTA RISKIVABA PANUS SIIT   

Coolbeti konto avamine – isegi telefoniga! – võtab aega kõigest 30 sekundit!

Meie analüüsid ning ennustused on kirjutatud parimal meile saadaoleval võimalikul moel, kuid me ei garanteeri võitvaid panused. Palun panustage vastutustundlikult ning ainult rahaga, mida olete valmis kaotama.

Scroll to Top