Müncheni Bayern vs. PSG ennustusvihjed

Meistrite liigas selgitavad veerandfinaali pääseja Müncheni Bayern ja PSG. Saksamaa klubil on esimesest omavahelisest kohtumisest minimaalne edu ning favoriit ollakse ka korduskohtumise eel. Kas PSG suudab veel ennast koguda? Heidame pilgu koefitsientidele.


Bayern vs. PSG

Kolmapäev, 8. märts 2023
Algab: 22:00
Ülekanne: Viaplay

Kokku üle 3.5 värava (2.02 @ Coolbet)

Bayern teisel poolajal üle 1.5 värava (2.85 @ Coolbet)

 

 

PANUSTA SIIN


Statistikanurk:

  • Bayern pole sel hooajal Bundesligas kaotanud koduväljakul mitte ühtegi kohtumist.
  • Esimene omavaheline kohtumine lõppes Bayerni 1:0 võiduga.
  • PSG on viimase 3 kohtumisega löönud 11 väravat.

Esimene omavaheline kohtumine – mis peeti Prantsusmaal – kulges ikka üsna selgelt Bayerni taktikepi all. Peale kaotusseisu jäämist ja Mbappe väljakule vahetamist elavnes ka PSG mäng, kuid viigistamiseks sellest ei piisanud. Paaril korral pandi küll pall väravasse, kuid alati oli skoorija suluseisus.

Vahepealse aja jooksul on mõlemad meeskonnad pidanud kolm koduliiga kohtumist. Bayern võitnud kaks ja kaotanud ühe ning PSG võitnud kõik kolm ja väga kindlalt.

Prantsusmaa klubi poolelt on suurimaks teemaks Neymari puudumine. Nimelt läheb brasiillane operatsioonile ning jätab ülejäänud hooaja vahele. Raske öelda, kui suur löök see meeskonnale on. Mõned spetsialistid julgevad arvata, et PSG mängib ilma Neymarita isegi paremini.

Väga raske on näha, et PSG suudaks siit paarist veel edasi minna. Bayern on küll viimastes kohtumistes kaitses lasknud mitmeid erroreid sisse, kuid antud kohtumises võiks fookus paigas olla ja mängijate motivatsioon pingutada kõrgem. Meeskonnana ollakse hetkel Prantsusmaa konkurendist selgelt üle.

Esimene panus – kokku üle 3.5 värava. Pigem võiks oodata üsna lõbusat ja lahtist jalgpalli. Esimesed 15-20 minutit võib olla küll natukene otsiv, kuid peale seda pannake vurr käima. PSG peab riskima, Bayern ei taha ka midagi juhuse hooleks jätta. Kui olukordi vähegi normaalselt ära realiseeritakse, siis peaks mänguskoor tulema üle keskmise kõrge.

Teine panus – Bayern teisel poolajal üle 1.5 värava. Tõenäoliselt näeme teisel poolajal olukorda, kus PSG vajab väravat/väravaid ja võtab suuri riske. Bayern saab seega kontrarünnakutele keskenduda ja tekitada soodsaid võimalusi skoorimiseks. Kindlasti on tegemist riskipanusega, kuid eeldused selle juhtumiseks on üsna head.

Meie valikud:

  • Kokku üle 3.5 värava (2.08 @ Coolbet)
  • Bayern teisel poolajal üle 1.5 värava (2.85 @ Coolbet)

Tee oma ennustus, kasutades eksklusiivselt 50€ väärtuses spordimees.ee riskivaba pakkumist ning kaotuse korral saad oma raha tagasi. Kui teed panuse meie esimesele vihjele, pistad võidu korral tasku tervelt 103€!

Alustamiseks vajuta siia või allolevale nupule.

VÕTA RISKIVABA PANUS SIIT   

Coolbeti konto avamine – isegi telefoniga! – võtab aega kõigest 30 sekundit!

Meie analüüsid ning ennustused on kirjutatud parimal meile saadaoleval võimalikul moel, kuid me ei garanteeri võitvaid panused. Palun panustage vastutustundlikult ning ainult rahaga, mida olete valmis kaotama.

Scroll to Top