Londoni Chelsea vs. Dortmundi Borussia ennustusvihjed

Londoni Chelsea ja Dortmundi Borussia peavad korduskohtumise, milles selgub Meistrite liiga veerandfinalist. Esimese kohtumise Saksamaal võitis Dortmundi Borussia 1:0. Heidame pilgu koefitsientidele.


Chelsea vs. Dortmund

Teisipäev, 7. märts 2023
Algab: 22:00
Ülekanne: Viaplay

Dortmundi võit (4.00 @ Coolbet)

Rohkem väravaid teisel poolajal (2.12 @ Coolbet)

 

 

PANUSTA SIIN


Statistikanurk:

  • Chelsea on viimasest kümnest kodukohtumisest võitnud neli.
  • Esimeses omavahelises kohtumises tehti kokku raamidesse 10 pealelööki.
  • Dortmund on järjest võitnud kümme kohtumist.

Esmalt tuletame meelde, et Meistrite liiga kaotas juba paar hooaega tagasi võõrsil löödud väravate reegli ehk kahe kohtumise kokkuvõttes viigilise tulemuse korral mängitakse esmalt lisaaeg ja vajadusel lüüakse ka penalteid.

Esimene omavaheline kohtumine Saksamaal kuulus esimene poolaeg Dortmundile, kuid teisel poolajal oli selgelt parem Chelsea ning see annab kindlasti enesekindlust ka korduskohtumiseks.

Vahepeal on mõlemad meeskonnad pallinud ka koduliigas. Chelsea on kolme nädala jooksul pidanud kolm kohtumist, millest saadi kirja kaks kaotust ja üks võit. Endisel tuleb tõdeda, et väravate löömisega on suuri probleeme.

Dortmund on pikalt võidulainel liuelnud ning Bundesligas jagatakse Müncheni Bayerniga esimest positsiooni. Viimati alistati 2:1 RB Leipzig.

Kuigi Chelsea hooaeg kulgeb üle kivide ja kändude, siis Meistrite liigas võiks meeskonnal motivatsiooni jaguda. Selles sarjas ollakse ju kõrges mängus igati sees.

Kihlveokontorite arvates on ka Londoni meeskond kohtumise üsna kindel favoriit ja tänu sellele pakutakse Saksamaa klubile päris kõrget koefitsienti.

Esimene panus – Dortmundi võit. Saksamaa klubi on üsna mugavas olukorras ehk omatakse eduseisu ning antud kohtumises on võimalus kontrarünnakutele keskenduda. Chelsea on näidanud, et neil on väravate löömisega tõsiseid probleeme ning nende edule küll ei julgeks panustada. Tahaks öelda, et Dortmundi koefitsient on natukene liiga kõrge ja seda tasuks ära kasutada.

Teine panus – rohkem väravaid teisel poolajal. Tõenäoliselt on antud kohtumise teisel poolajal juba selline mänguseis, et emb-kumb meeskond peab hakkama riske võtma ja seetõttu muutub ka mäng rohkem lahtisemaks. Seetõttu ennustaks rohkem skoorimisi teiseks poolajaks.

Meie valikud:

  • Dortmundi võit (4.00 @ Coolbet)
  • Rohkem väravaid teisel poolajal (2.12 @ Coolbet)

Tee oma ennustus, kasutades eksklusiivselt 50€ väärtuses spordimees.ee riskivaba pakkumist ning kaotuse korral saad oma raha tagasi. Kui teed panuse meie esimesele vihjele, pistad võidu korral tasku tervelt 200€!

Alustamiseks vajuta siia või allolevale nupule.

VÕTA RISKIVABA PANUS SIIT   

Coolbeti konto avamine – isegi telefoniga! – võtab aega kõigest 30 sekundit!

Meie analüüsid ning ennustused on kirjutatud parimal meile saadaoleval võimalikul moel, kuid me ei garanteeri võitvaid panused. Palun panustage vastutustundlikult ning ainult rahaga, mida olete valmis kaotama.

Scroll to Top