BC Kalev/Cramo vs. Bamberg ennustusvihjed

Tugevuselt kolmanda eurosarja play-off kohtumises lähevad vastamisi Kalev/Cramo ja Saksamaa klubi Bamberg. Paarist edasipääseja selgub kahe kohtumise kokkuvõttes. Heidame pilgu koefitsientidele.


Kalev/Cramo vs. Bamberg

Esmaspäev, 6. märts 2023
Algab: 18.30
Ülekanne: Delfi TV

Kalev/Cramo võit (2.20 @ Coolbet)

Kokku alla 160.5 punkti (1.92 @ Coolbet)

 

 

PANUSTA SIIN


Statistikanurk:

  • Kalev/Cramo on tänavu eurosarjas kaotanud vaid ühe kodukohtumise.
  • Bamberg on järjest võitnud kuus kohtumist.
  • Kalev on eurosarjas visanud keskmiselt 80.5 punkti mängu kohta, Bambergi sama näitaja on 84.2.

Kalev/Cramo on seni suutnud eurosarjas koduväljakueelise üsna perfektselt ära kasutada – kuuest kohtumisest võidetud viis. Kalevi spordihall on viimastes mängudes olnud puupüsti täis ning piletid on välja müüdud ka seekord. Täismaja annab meeskonnale korraliku lisaenergia.

Bambergi esitused eurosarjas on olnud sellised keskmised. Oma on ära tehtud. Kuid kindlasti ei ole tegemist enam sellisel tasemel klubiga, mida mäletame aastate tagusest ajast, kui mängiti lausa Euroliigas.

Saksamaa kõrgliigas hoiab Bamberg kaheksandat positsiooni. Just viimasel ajaperioodil on ennast käima saadud ja ka tulemused selgelt paranenud.

Kalev/Cramo suurimaks probleemiks saab tõenäoliselt olema vastaste tagamängija Patrick Milleri pidurdamine, kes on ülijõhkrate füüsiliste võimetega. Eelmine hooaeg mängis Miller Kalev/Cramo vastu Utena Juventuse klubi särgis ja kostitas Eesti klubi 25 punktiga.

Kokkuvõttes tahaks öelda, et paari kerge favoriit on Bamberg, kuid kindlasti on omad võimalused ka Eesti esiklubil, eriti just koduväljakul. Nagu ikka, siis oleneb Kalev/Cramo puhul palju kaitsesurvest ja kaugvisete tabavusest. Kui need aspektid klapivad, siis võib tulla ka korralik tulemus.

Esimene panus – Kalev/Cramo võit. Eesti esiklubi on näidanud, et koduväljakul ollakse võimelised ka endast taseme poolest tugevamate meeskondadega pusima. Kui meeskond läbi õnnestumiste emotsiooni üles saab ja rahvas sellega kaasa tuleb, siis läheb Saksamaa klubil päris raskeks.

Teine panus – kokku alla 160.5 punkti. Ülitähtis kohtumine mõlemale meeskonnale ja alles paari esimene mäng ehk tõenäoliselt näeme üsna kinnist korvpalli, kus ruulib pigem kaitse kui rünnak.

Meie valikud:

  • Kalev/Cramo võit (2.20 @ Coolbet)
  • Kokku alla 160.5 punkti (1.92 @ Coolbet)

Tee oma ennustus, kasutades eksklusiivselt 50€ väärtuses spordimees.ee riskivaba pakkumist ning kaotuse korral saad oma raha tagasi. Kui teed panuse meie esimesele vihjele, pistad võidu korral tasku tervelt 110€!

Alustamiseks vajuta siia või allolevale nupule.

VÕTA RISKIVABA PANUS SIIT   

Coolbeti konto avamine – isegi telefoniga! – võtab aega kõigest 30 sekundit!

Meie analüüsid ning ennustused on kirjutatud parimal meile saadaoleval võimalikul moel, kuid me ei garanteeri võitvaid panused. Palun panustage vastutustundlikult ning ainult rahaga, mida olete valmis kaotama.

Scroll to Top