Liverpool vs. Manchester United ennustusvihjed

Inglismaa kõrgliigas lähevad vastamisi suurklubid Liverpool ja Manchester United. Mäletatavasti teenis Ten Hag just Liverpooli vastu oma esimese võidu Manchester Unitedi juhendajana. Kuidas läheb seekord? Heidame pilgu koefitsientidele.


Liverpool vs. Man.United

Pühapäev, 5. märts 2023
Algab: 18.30
Ülekanne: Viaplay

Manchester Unitedi võit (2.92 @ Coolbet)

Kokku üle 3.5 värava (2.68 @ Coolbet)

 

 

PANUSTA SIIN


Statistikanurk:

  • Liverpool on sel hooajal(PL) koduväljakul kaotanud vaid ühe kohtumise.
  • Viimane omavaheline kohtumine lõppes Manchester Unitedi 2:1 võiduga.
  • Manchester United on 12 võõrsil kohtumisega lasknud endale lüüa lausa 20 väravat.

Kuigi tundub, et Liverpooli hooaeg on täielikult aia taha läinud, siis päris katki ei ole veel midagi ja esinelikust ei jääda palju maha. Samas tiitlimängust ehk põhieesmärgist ollakse kaugel. Manchester Unitedi seis on päris kena ning hetkel ollakse kindlalt kolmandal positsioonil.

Liverpooli puhul hakkab silma, et koduväljakul tehakse üldiselt ikka oma ära. Anfieldil on sel hooajal kaotatud vaid üks kohtumine ning 12 vooruga on lastud lüüa vaid üheksa väravat.

Manchester United laseb endale võõrsil mängides lüüa ootamatult palju väravaid. Nimelt on 12 kohtumisega pall võrgust välja võetud lausa 20-l korral.

Kui meenutada hooaja esimest omavahelist kohtumist, mille Manchester United võitis 2:1, siis oli tegemist päris võrdse kohtumisega või näitas Liverpool isegi paremat mängu. Aga sellest on juba päris palju aega möödas ja meeskonnad on vahepeal korralikult muutunud. Nii koosseisuliselt kui mänguliselt.

Kihlveokontorite arvates on kergeks favoriidiks Liverpool, aga üldiselt ennustatakse üsna võrdset mängu.

Meie ennustaks, et kindlasti annab Anfieldi publik Liverpoolile jõudu juurde, kuid kehvakesed pole ka Manchester Unitedi võiduvõimalused. Tegemist on antud paaris selgelt stabiilsemat mängu näitava meeskonnaga ja neil on käsil ka mõnus momentum.

Esimene panus – Manchester Unitedi võit. Kuna tegemist on üsna 50:50 kohtumisega, siis valime kõrgema koefitsiendiga meeskonna. Ja nagu juba eelpool mainisime, siis Liverpooli mäng on liiga ebastabiilne, et neile võitu ennustada. Manchester pole üle kümne kohtumise järjest kaotanud ning asjad sujuvad.

Teine panus – kokku üle 3.5 värava. Liverpoolil midagi tagasi hoida ei ole ning minnakse täispangale. Ajalugu on näidanud, et Kloppile meeldib sellistes kohtumistes minna julgelt ründama ja võetakse üsna suuri riske. See võiks tähendada, et näeme üsna lahtist ja lõbusat jalgpalli, mis toob kaasa ka üle keskmise palju väravaid.

Meie valikud:

  • Manchester Unitedi võit (2.92 @ Coolbet)
  • Kokku üle 3.5 värava (2.68 @ Coolbet)

Tee oma ennustus, kasutades eksklusiivselt 50€ väärtuses spordimees.ee riskivaba pakkumist ning kaotuse korral saad oma raha tagasi. Kui teed panuse meie esimesele vihjele, pistad võidu korral tasku tervelt 143€!

Alustamiseks vajuta siia või allolevale nupule.

VÕTA RISKIVABA PANUS SIIT   

Coolbeti konto avamine – isegi telefoniga! – võtab aega kõigest 30 sekundit!

Meie analüüsid ning ennustused on kirjutatud parimal meile saadaoleval võimalikul moel, kuid me ei garanteeri võitvaid panused. Palun panustage vastutustundlikult ning ainult rahaga, mida olete valmis kaotama.

Scroll to Top