Manchester City vs. Newcastle ennustusvihjed

Inglismaa kõrgliigas lähevad vastamisi kõrgete kohtade nimel heitlevad Manchester City ja Newcastle United. Kas City suudab võtta võidupunktid ning survestada liidrikohal asetsevat Arsenali? Heidame pilgu koefitsientidele.


Man.City vs. Newcastle

Laupäev, 4. märts 2023
Algab: 14.30
Ülekanne: Viaplay

Manchester City võidab poolaja ja täisaja (2.29 @ Coolbet)

Haaland lööb kohtumise esimese värava (3.50 @ Coolbet)

 

 

PANUSTA SIIN


Statistikanurk:

  • Newcastle on 23 vooruga lasknud endale lüüa vaid 15 väravat.
  • Viimane omavaheline kohtumine lõppes 3:3 viigiga.
  • City osalusega kohtumistes on tänavu keskmiselt löödud 3.6 väravat mängu kohta.

Nagu tabeliseis näitab, siis kahe meeskonna omavaheline punktivahe on kärisenud juba 14 punkti peale. Manchester City heitlus käib selgelt tiitli peale ning Newcastle eesmärk on saavutada koht esinelikus, mis tagaks pääsu Meistrite liigasse.

Tabeliseis 03.03 seisuga

Statistikat uurides jäävad silma kaks numbrit. Esiteks Manchester City 64 löödud väravat, mis on selgelt liiga parim näitaja. Teiseks Newcastle 15 endale lastud lüüa väravat, mis on omakorda Premmi kõige parem näitaja. Nüüd saabki olema huvitav näha, kas peale jääb resultatiivne rünnak või tummine kaitse.

Hooaja esimene omavaheline kohtumine leidis aset augustis juba kolmandas voorus, kui tehti vaatemänguline 3:3 viik. Mäletatavasti asus Newcastle 3:1 juhtima, kuid City pani seejärel rünnakumootorii käima ja sai lõpuks viigi kätte.

Manchester City on mängupildi järgi ülidomineeriv meeskond ning kuigi vahepeal oldi väravavõimaluste realiseerimisega natukene hädas, siis sellest on tehtud omad järeldused ning viimastes kohtumistes on kõik pigem õnnestunud.

Newcastle nool on kergelt alla läinud, tegeilkult isegi üsna jõuliselt. Neli kohtumist järjest ollakse võiduta ja punkte suudeti kaotada ka tabeli eelviimasele.

Esimene panus – Manchester City võidab poolaja ja täisaja. Kui võõrsil kohtumistes võiks veel Manchester City libastumisi oodata, siis koduväljakul on seda raske näda. Terve hooaja peale on kodus kaotatud vaid üks kohtumine. Newcastle viimase aja nürid esitused räägivad samuti seda keelt, et tõenäoliselt võtab City sellest kohtumisest võidu. Läheme kergele riskile ja ennustame, et suudetakse võita ka avapoolaeg.

Teine panus – Haaland lööb kohtumise esimese värava. Norralase skoorimise hoog on viimasel ajal kergelt raugenud, kuid hooaja kokkuvõtlik statistika on endiselt ülivõimas ning selle mehe platsil oleku ajal on ta alati kõige tõenäolisem järgmise värava lööja.

Meie valikud:

  • Manchester City võidab poolaja ja täisaja (2.29 @ Coolbet)
  • Haaland lööb kohtumise esimese värava (3.50 @ Coolbet)

Tee oma ennustus, kasutades eksklusiivselt 50€ väärtuses spordimees.ee riskivaba pakkumist ning kaotuse korral saad oma raha tagasi. Kui teed panuse meie teisele vihjele, pistad võidu korral tasku tervelt 175€!

Alustamiseks vajuta siia või allolevale nupule.

VÕTA RISKIVABA PANUS SIIT   

Coolbeti konto avamine – isegi telefoniga! – võtab aega kõigest 30 sekundit!

Meie analüüsid ning ennustused on kirjutatud parimal meile saadaoleval võimalikul moel, kuid me ei garanteeri võitvaid panused. Palun panustage vastutustundlikult ning ainult rahaga, mida olete valmis kaotama.

Scroll to Top