Baskonia vs. Valencia ennustusvihjed

Euroliigas lähevad vastamisi eestlaste lemmikklubi Baskonia ja nende kodune rivaal Valencia. Arvestades play-offi heitlust, siis vajavad mõlemad meeskonnad hädasti võitu. Heidame pilgu koefitsientidele.


Baskonia vs. Valencia

Reede, 3. märts 2023
Algab: 21.30
Ülekanne: TV3 Sport

Valencia võit (2.64 @ Coolbet)

Kokku alla 172.5 punkti (1.88 @ Coolbet)

 

 

PANUSTA SIIN


Statistikanurk:

  • Baskonia on koos Tel Avivi Maccabiga Euroliigas kõige paremini koduväljakul mängivad meeskonnad.
  • Viimase omavahelise kohtumise võitis Baskonia 85:79.
  • Valencia saldo võõrsil mängides on 6 võitu ja 5 kaotust.

Euroliiga tabel on ülitasavägine ning hetkel omavad 6.-10. positsioon täpselt sama võitude-kaotuste suhet. Nende meeskondade hulka kuuluvad ka Baskonia ja Valencia.

Tänavu on meeskonnad juba kahel korral vastamisi läinud. Oktoobris peetud Euroliiga kohtumise võitis Baskonia 10 punktiga ja jaanuari alguses olid Baskimaa meeskonna võidunumbrid 85:79.

Kahtlemata on ka enne antud kohtumist favoriit Baskonia, mis on üks paremaid koduväljakul mängivaid meeskondi. Samas Valencia on sel hooajal võõrsil mänginud üllatavalt hästi ning suureks üllatuseks ei oleks ka nende võit.

Kodumeeskond tunneb tõsist puudust Pierria Henryst, kes oli sunnitud dopingureeglite tõttu meeskonnast lahkuma. Ilma temata on Baskonia tagaliin tuntavalt ühekülgsem ning mängupilt ümmargusem. Ameeriklasele toodi küll asendus, kuid sama tasemega meest ei saadud.

Meeskondi paberil võrreldes võiks olla tegemist päris võrdse vastasseisuga. Otsustavaks saab tõenäoliselt Baskonia visketabavus kaare tagant. Nende edu sõltub suures osas kaugvisetest. Seni on koduväljakul hästi visatud, kuid see ei garanteeri järgmiste kohtumiste edu.

Esimene panus – Valencia võit. Baskonia on küll favoriit, kuid nende edu sõltub liiga palju kaugvisetest. Valencia mängib võõrsil tummiselt ja omab kindlasti omi võimalusi. Külalismeeskonna koefitsient on ka selgelt kõrgem ja see ongi suurim põhjus, miks nende võidule panustame. Tundub hea riski ja tulu vahekord.

Teine panus – kokku alla 172.5 punkti. Mängus on väga palju ja tahaks loota, et mõlemad meeskonnad panevad juba rohkem rõhku ka kaitsele. Samuti on meeskonnad juba teineteise mänguga nii tuttavad ja skautimisel üllatusi ei tohiks tulla. Seega ootaks kohtumist, mille koguskoor jääb alla 170 punkti.

Meie valikud:

  • Valencia võit (2.64 @ Coolbet)
  • Kokku alla 172.5 punkti (1.88 @ Coolbet)

Tee oma ennustus, kasutades eksklusiivselt 50€ väärtuses spordimees.ee riskivaba pakkumist ning kaotuse korral saad oma raha tagasi. Kui teed panuse meie esimesele vihjele, pistad võidu korral tasku tervelt 133€!

Alustamiseks vajuta siia või allolevale nupule.

VÕTA RISKIVABA PANUS SIIT   

Coolbeti konto avamine – isegi telefoniga! – võtab aega kõigest 30 sekundit!

Meie analüüsid ning ennustused on kirjutatud parimal meile saadaoleval võimalikul moel, kuid me ei garanteeri võitvaid panused. Palun panustage vastutustundlikult ning ainult rahaga, mida olete valmis kaotama.

Scroll to Top