Barcelona vs. Kaunase Žalgiris ennustusvihjed

Euroliigas lähevad vastamisi Barcelona ja Žalgiris. Antud vastasseis on alati teatava lisavürtsiga, sest Hispaania klubi juhendab endine Kaunase peatreener leedukas Šarunas Jasikevicius. Üritame ennustada kohtumise tulemust ja heidame pilgu koefitsientidele.


Barcelona vs. Žalgiris

Neljapäev, 2. märts 2023
Algab: 20:00
Ülekanne: TV3 Sport

Barcelona üle 82.5 punkti (1.82 @ Coolbet)

 Žalgiris kaotab vähem kui 10 punktiga (2.25 @ Coolbet)

 

 

PANUSTA SIIN


Statistikanurk:

  • Barcelona viskab keskmiselt 80.8 punkti mängu kohta, Žalgirise sama näitaja on 75.6 punkti.
  • Viimane omavaheline kohtumine lõppes Žalgirise 73:72 võiduga.
  • Žalgiris on Euroliigas võõrsil mängides kaotanud kolm kohtumist järjest.

Barcelona(17-8) hoiab tihedas Euroliiga tabelis teist positsiooni. Hetkel on järjest võidetud neli kohtumist ja viimati võideti 10 punktiga Monacot.

Žalgiris(13-12) asub kümnendal tabelireal ehk kuulub nende meeskonade hulka, mis võitlevad veel viimaste play-offi kohtade eest. Viimases voorus kaotati kindlalt 69:96 Real Madridile.

Meeskonnad on tänavu ka korra omavahel juba kohtunud, kui oktoobris võitis Leedus peetud kohtumise Žalgiris ühe punktiga.

Leedu klubi poolelt on tagasi rivis Isaiah Taylor ehk tagaliinis enam nii hullult ei põle, kuid ikkagi jäädakse võrreldes Barcelonaga selles liinis tasemelt selgelt alla.

Kui kahte meeskonda paberil võrrelda, siis ega Žalgirisel erilisi võimalusi ei näe. Hispaania klubi on kõikidel positsioonidel paremini mehitatud. Aga korvpall on juba kord selline mäng, et kõike võib juhtuda ja paber ei mängi.

Siiski tahaks ennustada, et võõrsil Barcelona alistamine on Žalgirise jaoks liiga raske ülesanne. Eriti, kui vaaadata nende tänavuse hooaja esitusi võõrsil mängides. 13 vooruga on võidetud vaid 4 kohtumist ning viimati saadi teiselt Hispaania klubilt korralik pakk.

Esimene panus – Barcelona üle 82.5 punkti. Kuigi Barcelona rünnak on hooaja teises pooles olnud natukene hambutu ja mängijad punnivad mingit kindlat peatreeneri distsipliini, siis 83 punkti viskamine koduväljakul Žalgirise vastu ei tohiks liiga raske ülesanne olla. Tänapäeva korvpallis ei ole tegemist väga kõrge skooriga. Eriti veel Euroliiga rünnaku tasemel.

Teine panus – Žalgiris kaotab vähem kui 10 punktiga. Leedu klubi sai viimases võõrsil kohtumises suure paki ja tõenäoliselt tehti sellest omad järeldused. Žalgirisel on kohtumistes Barcelona vastu alati lisamotivatsioon, et nende endisele treenerile Jasikaviciusele ja mängijale Jokubaitisele koht kätte näidata.

Meie valikud:

  • Barcelona üle 82.5 punkti (1.82 @ Coolbet)
  •  Žalgiris kaotab vähem kui 10 punktiga (2.25 @ Coolbet)

Tee oma ennustus, kasutades eksklusiivselt 50€ väärtuses spordimees.ee riskivaba pakkumist ning kaotuse korral saad oma raha tagasi. Kui teed panuse meie teisele vihjele, pistad võidu korral tasku tervelt 112€!

Alustamiseks vajuta siia või allolevale nupule.

VÕTA RISKIVABA PANUS SIIT   

Coolbeti konto avamine – isegi telefoniga! – võtab aega kõigest 30 sekundit!

Meie analüüsid ning ennustused on kirjutatud parimal meile saadaoleval võimalikul moel, kuid me ei garanteeri võitvaid panused. Palun panustage vastutustundlikult ning ainult rahaga, mida olete valmis kaotama.

Scroll to Top