Arsenal vs. Everton ennustusvihjed

Inglismaa kõrgliiga liidermeeskond Londoni Arsenal võtab koduväljakul vastu Evertoni. Loetud nädalad võitis omavahelise kohtumise napilt Everton. Kuidas läheb seekord? Heidame pilgu koefitsientidele.


Arsenal vs. Everton

Kolmapäev, 1. märts 2023
Algab: 21.45
Ülekanne: Viaplay

Arsenali võit ja üle 2.5 värava (2.19 @ Coolbet)

Kokku üle 10.5 nurgalöögi (2.12 @ Coolbet)

 

 

PANUSTA SIIN


Statistikanurk:

  • Arsenalil on viimasest viiest kohtumisest kirjas vaid üks nullimäng.
  • Viimane omavaheline kohtumine lõppes Evertoni 1:0 võiduga.
  • Everton on viimase viie vooruga löönud vaid kaks väravat.

Arsenal on jõudnud tagasi võidulainele, kuid vahepealne koperdamine on läinud neile kalliks maksma ning ühe kohtumise enam pidanud Manchester City jääb maha vaid kahe punktiga.

Everton peab heitlust liigasse püsimajäämise nimel. Uue peatreeneri juhendamisel on nelja kohtumisega teenitud kuus punkti ning vaikselt hakatakse relegatsioonist välja rabelema.

Mäletatavasti pidasid samad meeskonnad oma hooaja esimese omavahelise kohtumise vaid mõned nädalad tagasi, kui Everton võttis Sean Dyche debüütmängus 1:0 võidu.

Arsenali peatreener on viimastes kohtumistes katsetama hakanud. Näiteks hiljuti peetud kohtumises Leicesteri vastu alustas tipuründes hoopis Leandro Trossard, kes tavapäraselt on ääremängija. Katsetus töötas päris hästi ning belglane suutis tipuründajana mängides ise ohtlik olla ja ka teistele häid võimalusi luua.

Selles kohtumises tegi Arsenal suurepärase esituse ka kaitses ning Leicester ei suutnud terve kohtumise jooksul teha mitte ühtegi lööki väravale. Siit võib järeldada, et Arteta on hakanud rohkem rõhku panema kaitsemängule. Mis on ka igati loogiline, sest vahepeal lasti endale lüüa lubamatult palju.

Tahaks arvata, et nüüd näeme hoopis teistsuguse iseloomuga kohtumist, kui samade meeskondade esituses paar nädalat tagasi. Arsenal mängib koduväljakul ülikõrge intensiivsusega ning Evertoni on ees ootama väga raske mänguõhtu.

Esimene panus – Arsenali võit ja üle 2.5 värava. Kui koduväljakul suutis Everton liiga esimest meeskonda üllatada, siis võõral väljakul neisse usku ei ole. Uus peatreener on küll toonud meeskonda uut hingamist, kuid mõistagi taseme poolest ollakse Arsenalist ikkagi mitu sammu maas.

Arsenali painavad suured pinged ja antud kohtumine kuulub nende sekka, mis tuleb kindlasti ära võita. Kui aga esimene värav ära lüüakse ja toimub kerge vabanemine, siis peaksime nägema Londoni klubi poolt väga ilusat jalgpalli ning vaevalt vaid ühe väravaga piirdutakse. Kõige tõenäolisem tulemus on Arsenali võit 3:0 või 3:1.

Teine panus – kokku üle 10.5 nurgalöögi. Tõenäoliselt näeme Arsenali väga tugevat survet ja see toob kindlasti kaasa ka rohkelt nurgalööke. Arsenalil on tehniliselt väga osavad ääremängijad, kes oma kiirusega suudavad palju pahandust tekitada ja nii on nurgalöögid kiired kogunema. Samuti on Evertonil head võimalused kontratega ohtlike võimalusi tekitada ja kornereid teenida. Igavat keskväljamadinat on vähe.

Meie valikud:

  • Arsenali võit ja üle 2.5 värava (2.19 @ Coolbet)
  • Kokku üle 10.5 nurgalöögi (2.12 @ Coolbet)

Tee oma ennustus, kasutades eksklusiivselt 50€ väärtuses spordimees.ee riskivaba pakkumist ning kaotuse korral saad oma raha tagasi. Kui teed panuse meie esimesele vihjele, pistad võidu korral tasku tervelt 109€!

Alustamiseks vajuta siia või allolevale nupule.

VÕTA RISKIVABA PANUS SIIT   

Coolbeti konto avamine – isegi telefoniga! – võtab aega kõigest 30 sekundit!

Meie analüüsid ning ennustused on kirjutatud parimal meile saadaoleval võimalikul moel, kuid me ei garanteeri võitvaid panused. Palun panustage vastutustundlikult ning ainult rahaga, mida olete valmis kaotama.

Scroll to Top