Juventus vs. Torino ennustusvihjed

Teisipäeval mängitakse Itaalia kõrgliiga Torino derbi. Favoriidina tuleb platsile Juventus, kuid Torino on saanud pikalt mänguks valmistuda ja on kindlasti värskem meeskond. Heidame pilgu koefitsientidele.


Juventus vs. Torino

Teisipäev, 28. veebruar 2023
Algab: 21.45
Ülekanne: TV3 Sport

Juventus üle 1.5 värava (2.02 @ Coolbet)

Rohkem nurgalööke teisel poolajal (2.01 @ Coolbet)

 

 

PANUSTA SIIN


Statistikanurk:

  • Juventus on Itaalia liigas see hooaega kaotanud vaid ühe kodukohtumise.
  • Viimane omavaheline kohtumine lõppes Juventuse 1:0 võiduga.
  • Torino osalusega kohtumistes on see hooaega keskmiselt löödud 2.1 väravat mängu kohta.

Tegemist on sama linna klubidega ning sõbralikult asutakse ka tabelis kõrvuti – kaheksandal ja üheksandal positsioonil. Tõsi, Juventus sai liigalt karistuseks 15 miinuspunkti ning tavapärasel juhul asuksid nad tabelis lausa teisel kohal.

Juventus käis viimati platsil neljapäeval, kui Euroopa liigas alistati 3:0 Nantes. Torino on saanud puhata üle nädala ning mõnusalt mänguks valmistunud. Siiski viimane emotsioon ei ole kõige positiivsem, sest kohtumisele tullakse 2:2 viigi pealt tabeli viimase vastu.

Viimane omavaheline kohtumine mängiti oktoobris ning Juventus võitis selle 1:0. Tegemist oli üsna võrdse lahinguga, kuid Juventuse skoorimise võimalused olid pisut ohtlikumad.

Torino suurimaks probleemiks on väravate löömine. Keskmiselt lüüakse kohtumise kohta üks värav, mis on pigem omane relegatsiooni meeskondade statistikale.

Kokkuvõtvalt võiks öelda, et kohtumise üsna kindel favoriit on Juventus. Nad mängivad kodus hästi ja on viimasel perioodil jälle päris soliidse hoo üles leidnud. Nende vastane Torino seevastu pole suutnud võõrsil tulemust teha ning vajavad ka antud kohtumises täielikku õnnestumist, et mängus püsida.

Esimene panus – Juventus üle 1.5 värava. Kuigi Juventus pole liiga resultatiivne olnud, siis Torino vastu peaksid suutma vähemalt kaks ikka ära koksata. Seda eelkõige just põhjusel, et Torino suudab küll koduväljakul kaitses ära kannatada, kuid võõrsil jääb tihti trammi alla.

Teine panus – rohkem nurgalööke teisel poolajal. Tahaks arvata, et rohkem nurgalööke näeme teisel poolajal, kui mäng läheb tõenäoliselt natukene lahtisemaks ja tekitatakse rohkem väravavõimalusi.

Meie valikud:

  • Juventus üle 1.5 värava (2.02 @ Coolbet)
  • Rohkem nurgalööke teisel poolajal (2.01 @ Coolbet)

Tee oma ennustus, kasutades eksklusiivselt 50€ väärtuses spordimees.ee riskivaba pakkumist ning kaotuse korral saad oma raha tagasi. Kui teed panuse meie esimesele vihjele, pistad võidu korral tasku tervelt 100€!

Alustamiseks vajuta siia või allolevale nupule.

VÕTA RISKIVABA PANUS SIIT   

Coolbeti konto avamine – isegi telefoniga! – võtab aega kõigest 30 sekundit!

Meie analüüsid ning ennustused on kirjutatud parimal meile saadaoleval võimalikul moel, kuid me ei garanteeri võitvaid panused. Palun panustage vastutustundlikult ning ainult rahaga, mida olete valmis kaotama.

Scroll to Top