Rootsi vs. Eesti ennustusvihjed

Eesti korvpallikoondis lõpetab MM-valiksarja Rootsi vastu. Esimese omavahelise kohtumise Tallinnas võitsid rootslased. Kas suudame nende kodus revanši võtta? Heidame pilgu koefitsientidele.


Rootsi vs. Eesti

Esmaspäev, 27. veebruar 2023
Algab: 20:05
Ülekanne: TV6

Eesti võit (4.50 @ Coolbet)

Kokku üle 151.5 punkti (1.91 @ Coolbet)

 

 

PANUSTA SIIN


Statistikanurk:

  • Rootsi kodumängude saldo viimasest viiest kohtumisest on 2 võitu ja 3 kaotust.
  • Viimane omavaheline kohtumine lõppes 87:82 Rootsi võiduga.
  • Eesti koondis on võõral väljakul 7 kohtumist järjest võiduta.

Rootsi koondis kaotas loetud päevad tagasi 66:73 Saksamaale. Samal ajal võitis Eesti koondis viimase sekundi viskest Sloveeniat.

Tabeliseisu järgi on Rootsi kindlustanud neljanda positsiooni ning Eestil on teatud tingimustel võimalus tõusta veel viiendaks.

Esimese omavahelise kohtumise Tallinnas võitsid mäletatavasti rootslased viie punktiga. Võrreldes selle novembris peetud kohtumisega on seekord Rootsi koosseis märgatavalt nõrgem ja eemale jäävad mitmed Hispaania liigas pallivad põhitegijad. Eesti koondis on üsna sarnane. Ainult selle vahega, et seekord pole meil ühtegi puhast tsentrit.

Korvialusega ei saa uhkustada ka Rootsi, kellel on koosseisus vaid üks mängija, kes on võimeline ka keskmängija kohal tegutsema. Kõige ohtlikumad mängijad tegutsevad eelkõige ääremängijate positsioonidel.

Kihlveokontorid peavad üsna selgeks favoriidiks Rootsi koondist. Tahaks öelda, et natukene isegi üllatavalt kindlaks favoriidiks. Eesti mängib väga noore koosseisuga ja puudu on umbes 8 põhitegijat, kuid samad probleemid on ka Rootsi koondisel. Ütleks, et Rootsil on lausa puudujaid veelgi rohkem.

Esimene panus – Eesti võit. Tahaks öelda, et meie koondist natukene alahinnatakse ja tegelik koefitsient peaks olema madalam. Seega oleme nõus antud koefitsiendiga kindlasti riskima.

Kahtlemata mängib Rootsi kasuks koduväljakueelis, kuid oodata võiks üsna pingevabat kohtumist ja sellises olukorras ei mängu kodupublik nii suurt rolli.

Eesti vajab võitmiseks kindlasti head viskepäeva ja eeskujulikku tööd kaitses. Sel juhul on kõik võimalik.

Teine panus – kokku üle 151.5 punkti. Mõlema meeskonna korvialune mäng on nõrk ning eelkõige keskendutakse läbimurretele ja kaugvisetele. Sellise mängu iseloom viib tõenäoliselt mänguskoori üsna kõrgeks ehk 160+ juurde.

Meie valikud:

  • Eesti võit (4.50 @ Coolbet)
  • Kokku üle 151.5 punkti (1.91 @ Coolbet)

Tee oma ennustus, kasutades eksklusiivselt 50€ väärtuses spordimees.ee riskivaba pakkumist ning kaotuse korral saad oma raha tagasi. Kui teed panuse meie esimesele vihjele, pistad võidu korral tasku tervelt 225€!

Alustamiseks vajuta siia või allolevale nupule.

VÕTA RISKIVABA PANUS SIIT   

Coolbeti konto avamine – isegi telefoniga! – võtab aega kõigest 30 sekundit!

Meie analüüsid ning ennustused on kirjutatud parimal meile saadaoleval võimalikul moel, kuid me ei garanteeri võitvaid panused. Palun panustage vastutustundlikult ning ainult rahaga, mida olete valmis kaotama.

Scroll to Top