Tottenham vs. Chelsea ennustusvihjed

Inglismaa kõrgliigas lähevad vastamisi esinelikuga flirtiv Tottenham ja tabeli keskmik Londoni Chelsea. Läbi ajaloo on kahe meeskonna vastasseisu täielikult domineerinud Chelsea, kuid tahaks öelda, et seekord on nad autsaideri positsioonis. 


Tottenham vs. Chelsea

Pühapäev, 26. veebruar 2023
Algab: 15:30
Ülekanne: Viaplay

Mõhhailo Mudrõk skoorib (7.50 @ Coolbet)

Esimesel poolajal kaarte ei anta (4.20 @ Coolbet)

 

 

PANUSTA SIIN


Statistikanurk:

  • Tottenham pole koduväljakul sel hooajal kordagi viiki mänginud.
  • Viimane omavaheline kohtumine lõppes 2:2 viigiga.
  • Chelsea on viimase 15 vooruga löönud vaid 10 väravat.

Tottenham tuleb kohtumisele 2:0 võidu pealt üle West Hami ning asub tabelis esineliku piiri peal. Viimase viie vooru saldoks kolm võitu ja kaks kaotust.

Chelsea kohutav hooaeg sai ka viimases voorus jätku, kui 0:1 kaotati tabeli viimasele Southamptonile. Tänavuse aastanumbri sees on võidetud vaid üks kohtumine ning peatreener Potter saab fännidelt juba ähvarduskirju.

Hooaja esimene omavaheline kohtumine mängiti 2:2 viiki. Suuremaid järeldusi sellest pole mõtet teha, sest tegemist oli teise vooru kohtumisega ja meeskonnad on vahepeal märgatavalt muutunud. Eriti Chelsea.

Chelsea suurimaks probleemiks on endiselt väravate löömine. Keskmiselt lüüakse vaid värav mängu kohta ning võõral väljakul mängides on näitaja veelgi madalam.

Enne kohtumist tahaks ennustada, et favoriit on Tottenham, kuid ühe mängu lõikes ei saa alahinnata ka Chelsea võimalusi. Koosseisu neil ju tegelikult on ja ühel hetkel peab see kõik ka kokku klappima hakkama. Siiski liiga palju põhjuseid ei leidu, et miks peaks just antud kohtumises sähvatus tulema.

Keeruline kohtumine, mille lõpptulemust ennustada ja seetõttu hoidume ka võitja ennustamisest ja pöörame pilgud alternatiivsete liinide poole.

Esimene panus – Mõhhailo Mudrõk skoorib. Noor ukrainlane on Chelsea särgis kirja saanud viis kohtumist ja pole skoori veel teinud, kuid mõned päris head võimalused on juba tekkinud. On vaid aja küsimus, kui Mudrõk oma esimese värava kirja saab ning antud koefitsiendiga võiks proovida küll.

Teine panus – 1.poolajal kaarte ei anta. Üldjuhul on jalgpallikohtumiste esimesed poolajad distsipliini poolest rahulikumad. Kohtunikud ei taha väga kiiresti kollaseid kaarte näidata ning pigistavad teatud olukordades silma kinni. Seega leidub päris palju mänge, kus jäävadki hoiatuskaardid esimese 45 minuti jooksul kohtuniku taskusse.

Meie valikud:

  • Mõhhailo Mudrõk skoorib (7.50 @ Coolbet)
  • 1.poolajal kaarte ei anta (4.20 @ Coolbet)

Tee oma ennustus, kasutades eksklusiivselt 50€ väärtuses spordimees.ee riskivaba pakkumist ning kaotuse korral saad oma raha tagasi. Kui teed panuse meie esimesele vihjele, pistad võidu korral tasku tervelt 375€!

Alustamiseks vajuta siia või allolevale nupule.

VÕTA RISKIVABA PANUS SIIT   

Coolbeti konto avamine – isegi telefoniga! – võtab aega kõigest 30 sekundit!

Meie analüüsid ning ennustused on kirjutatud parimal meile saadaoleval võimalikul moel, kuid me ei garanteeri võitvaid panused. Palun panustage vastutustundlikult ning ainult rahaga, mida olete valmis kaotama.

Scroll to Top