Real Madrid vs. Atletico Madrid ennustusvihjed

Laupäevale mängitakse Hispaania kõrgliigas Madridi derbi. Atletico pole võõral väljakul suutnud linnarivaali alistada juba üle viie aasta. Kas nüüd seda lõpuks suudetakse?


Real Madrid vs. Atletico Madrid

Laupäev, 25. veebruar 2023
Algab: 19:30
Ülekanne: TV3 Sport

Viik või Atletico võit (1.98 @ Coolbet)

Kokku alla 1.5 värava (3.60 @ Coolbet)

 

 

PANUSTA SIIN


Statistikanurk:

  • Real Madridi saldo sel hooajal koduväljakul mängides on 7 võitu ja 3 viiki.
  • Viimane omavaheline kohtumine lõppes normaalajal 1:1 viigiga, lisaajal võitis Real 3:1.
  • Atletico Madridi osalusega kohtumistes lüüakse keskmiselt 2.2 väravat mängu kohta.

Real Madrid hoiab tabelis kindlalt teist positsiooni. Esimene meeskond Barcelona jääb 8 punkti kaugusele ja lähim jälitaja Real Sociedad samuti 8 punkti kaugusele.

Atletico Madridi leiame neljandalt tabelirealt ning nende suurimaks eesmärgiks ongi tõenäoliselt lõpetada see hooaeg vähemalt esinelikus, et tagada järgmiseks hooajaks pääs Meistrite liigasse.

Meeskonnad on sel hooajal juba kahel korral omavahel kohtunud. Septembris peeti liigakohtumine, mille võitis Real Madrid tulemusega 2:1, jaanuaris võeti mõõtu karikasarjas ja seal mängiti normaalajal viiki, kuid lisaajal pani taaskord Ancelotti meeskond oma paremuse maksvusele.

Kui Atletico Madrid on saanud umbes nädalakese mänguks valmistuda, siis Real pidas vahepeal ka Meistrite liiga kohtumise, milles alistati 5:2 Liverpool.

Kihlveokontorite üsna kindlaks favoriidiks on Real Madrid, kuid meie arvates ei tasuks Atletico võimalusi alahinnata.

Esimene panus – viik või Atletico võit. Atleticol on kõvasti rohkem lisapuhkepäevi ja samuti on neil tabeli mõttes ka natukene rohkem mängus. Viik sobiks neile kenasti ning poleks üllatus, kui minnaksegi ülikaitsvalt peale ja loodetakse kaitses ära seista.

Real pole küll tänavu veel koduväljakul kaotanud, kuid viike on sisse libisenud ja seda just väga kaitsvate meeskondade vastu.

Teine panus – kokku alla 1.5 värava. Tihti sellist riskipanust kasutada ei tahaks, kuid antud kohtumises julgeks seda teha küll. Real endale kodus väga lüüa ei lase, Atletico võõrsil eriti ei löö.

Meie valikud:

  • Viik või Atletico võit (1.98 @ Coolbet)
  • Kokku alla 1.5 värava (3.60 @ Coolbet)

Tee oma ennustus, kasutades eksklusiivselt 50€ väärtuses spordimees.ee riskivaba pakkumist ning kaotuse korral saad oma raha tagasi. Kui teed panuse meie esimesele vihjele, pistad võidu korral tasku tervelt 100€!

Alustamiseks vajuta siia või allolevale nupule.

VÕTA RISKIVABA PANUS SIIT   

Coolbeti konto avamine – isegi telefoniga! – võtab aega kõigest 30 sekundit!

Meie analüüsid ning ennustused on kirjutatud parimal meile saadaoleval võimalikul moel, kuid me ei garanteeri võitvaid panused. Palun panustage vastutustundlikult ning ainult rahaga, mida olete valmis kaotama.

Scroll to Top