Eesti vs. Sloveenia ennustusvihjed

Eesti korvpallikoondis peab pidulikul päeval MM-i valikmängu Sloveenia vastu. Kuigi meie koondise jaoks enam midagi mängu pole, siis platsile jookseb noor ja vihane koosseis ning kindlasti on ainsaks eesmärgiks võit. Teeme omad ennustused.


Eesti vs. Sloveenia

Reede, 24. veebruar 2023
Algab: 17:00
Ülekanne: TV6

Eesti võit (2.52 @ Coolbet)

Kokku alla 157.5 punkti (1.91 @ Coolbet)

 

 

PANUSTA SIIN


Statistikanurk:

  • Eesti korvpallikoondise viimase 10 kohtumise saldo on 9 kaotust ja 1 võit.
  • Viimase omavahelise kohtumise võitis Sloveenia 104:83, kuid siis mängisid hoopis teised koosseisud.
  • Sloveenia on valikgrupis visanud keskmiselt mängu kohta 83.7 punkti.

Sloveenia on alagrupis kolmandal kohal ning edasipääsu taganud. Eesti on hetkel viimane ehk kuues, kuid on veel võimalus ka viiendaks tõusta. Suures plaanis kummalgi koondisel enam midagi mängus ei ole.

Kahtlemata ei tule koondised mängule ka tugevaimate koosseisudega. Sloveenia paneb välja põhimõtteliselt B-koosseisuga ning väga palju on kaasatud erinevaid noormängijaid.

Eesti koondisest jääb samuti umbes 8-10 mängijat eemale, kes ei pääse koduklubidest tulema või on vigastatud. Eriti karm on seis korvialuses tsoonis, sest ühtegi puhast tsentrit koosseisus ei ole.

Mis võiks siis Eesti koondise plaan antud kohtumises olla? Lühikese koosseisuga kiire korvpall, palju kolmeseid ja kaitses kõva ehk small-ball. Võimalik on panna platsile selline viisik, kus kõik mängijad on kaare tagant ohtlikud.

Sloveenia koondise tugevused on eelkõige tagaliinis, kus pallivad lootustandvad noormängijad, keda peaksime lähemate aastate jooksul nende koondise kindlate põhitegijatena.

Esimene panus – Eesti võit. Kahtlemata on kohtumise kerge favoriit Sloveenia, kuid ei oleks suureks üllatuseks, kui Eesti koondis suudaks kodupubliku abiga võidu ära võtta. Palju oleneb kaugvisetest ja individuaalsest kaitsest. Kui nendes aspektides õnnestutakse, siis ollakse mängus sees.

Teine panus – kokku alla 157.5 punkti. Mõlemal meeskonnal on võimalik panna välja sellised koosseisud, mis suudavad rohkelt skoori teha, kuid samas on pingimängijate võimekus skoori teha selgelt nõrgem ja seega kõik 40 minutit korvide sadu ei näe. Seega võiks ebastabiilse skoorimise tõttu ka mänguskoor jääda maksimaalselt 150-155 punkti juurde.

Meie valikud:

  • Eesti võit (2.52 @ Coolbet)
  • Kokku alla 157.5 punkti (1.91 @ Coolbet)

Tee oma ennustus, kasutades eksklusiivselt 50€ väärtuses spordimees.ee riskivaba pakkumist ning kaotuse korral saad oma raha tagasi. Kui teed panuse meie esimesele vihjele, pistad võidu korral tasku tervelt 125€!

Alustamiseks vajuta siia või allolevale nupule.

VÕTA RISKIVABA PANUS SIIT   

Coolbeti konto avamine – isegi telefoniga! – võtab aega kõigest 30 sekundit!

Meie analüüsid ning ennustused on kirjutatud parimal meile saadaoleval võimalikul moel, kuid me ei garanteeri võitvaid panused. Palun panustage vastutustundlikult ning ainult rahaga, mida olete valmis kaotama.

Scroll to Top