Manchester United vs. Barcelona ennustusvihjed

Manchester United ja Barcelona mängivad Inglismaal otsustava korduskohtumise, milles selgub Euroopa liiga kaheksandikfinalist. Esimene kohtumine Hispaanias lõppes tulemusega 2:2. Vaatame, kuidas võiks seekord minna.


Man.United vs. Barcelona

Neljapäev, 23. veebruar 2023
Algab: 22:00
Ülekanne: Viaplay

Manchester Unitedi võit (2.26 @ Coolbet)

Kokku alla 2.5 värava (2.02 @ Coolbet)

 

 

PANUSTA SIIN


Statistikanurk:

  • Manchester United on koduväljakul võitmatuna püsinud 17 kohtumist järjest.
  • Meeskonnad tegid esimeses omavahelises kohtumises kokku lausa 13 pealelööki raamidesse.
  • Barcelona on võõral väljakul võitnud 11 kohtumist järjest.

Esmalt tuleb mainida, et juba mitu hooaega ei kehti võõrsil löödud väravate reegel ning viigilise üldtulemuse korral minnakse lisaajale ja vajadusel penaltiteni.

Esimene omavaheline kohtumine oli väga meelelahutustlik ja lõbus jalgpall. Vastased väärisid teineteist ning viigiline tulemus oli üsna õiglane.

Kui Manchester United saab korduskohtumiseks meeskonda Martineze ja Sabitzeri näol täiendust, siis Barcelona peab hakkama saama ilma Gavi ja Pedrita, kellest esimene peab kohtumise vahele jätma hoiatuskaartide ja teine vigastuse tõttu.

Mõlemad meeskonnad pidasid vahepeal ühe kohtumise ka koduliigas. Manchester United alistas 3:0 Leicesteri ja hakkab vaikselt sekkuma tiitliheitlusesse. Barcelona alistas samal ajal 2:0 Cadizi.

Korduskohtumise eel tasub tähelepanu juhtida Manchester Unitedi esitustele koduväljakul ehk Old Traffordil. Nimelt pole neid keegi suutnud koduväljakul 16 kohtumist järjest alistada. Koduliigas on terve hooaja peale Old Traffordil kaotatud vaid üks kohtumine.

Kas see tähendab, et Manchester United võiks ka favoriit olla? Tahaks küll öelda, et kerged trumbid on Inglismaa klubil. Võõrsil tehti väga südikas etteaste ning nüüd annab koduväljak neile selgelt kerge eelise.

Esimene panus – Manchester Unitedi võit. Tahaks öelda, et selles võrdsete meeskondade heitluses saabki otsustavaks Old Traffordi maagia, mis tihti Manchesteri klubi võidule tassib. Sellel staadionil on tänavu alistatud ka Manchester City ja Arsenal ehk Inglismaa tugevaimad klubid.

Loomulikult vaid kodufännide toetusest ei piisa ja ka ise tuleb teha mehine esitus, kuid Manchester United on viimasel ajaperioodil tõestanud, et sellega saadakse ka hakkama.

Teine panus – kokku alla 2.5 värava. Ennustaks, et võrreldes esimese omavahelise kohtumisega, näeme nüüd natukene kinnisemat jalgpalli. Samuti löödi esimeses kohtumises küll neli väravat, kuid kaks-kolm löödi neist läbi õnneliku juhuse või väravavahi kehva tegutsemise tõttu.

Meie valikud:

  • Manchester Unitedi võit (2.26 @ Coolbet)
  • Kokku alla 2.5 värava (2.02 @ Coolbet)

Tee oma ennustus, kasutades eksklusiivselt 50€ väärtuses spordimees.ee riskivaba pakkumist ning kaotuse korral saad oma raha tagasi. Kui teed panuse meie esimesele vihjele, pistad võidu korral tasku tervelt 113€!

Alustamiseks vajuta siia või allolevale nupule.

VÕTA RISKIVABA PANUS SIIT   

Coolbeti konto avamine – isegi telefoniga! – võtab aega kõigest 30 sekundit!

Meie analüüsid ning ennustused on kirjutatud parimal meile saadaoleval võimalikul moel, kuid me ei garanteeri võitvaid panused. Palun panustage vastutustundlikult ning ainult rahaga, mida olete valmis kaotama.

Scroll to Top