RB Leipzig vs. Manchester City ennustusvihjed

Meistrite liiga üks suurimatest favoriitidest ehk Manchester City läheb kaheksandikfinaalis vastamisi RB Leipzigiga. Tasub mainida, et samad meeskonnad kohtusid ka eelmisel hooajal ning Leipzig suutis kodukohtumise võita. Kuidas läheb seekord?


Leipzig vs. Man.City

Kolmapäev, 22. veebruar 2023
Algab: 22:00
Ülekanne: Viaplay

Mõlemad skoorivad & üle 2.5 värava (2.08 @ Coolbet)

Manchester City esimesel poolajal üle 1.5 värava (4.55 @ Coolbet)

 

 

PANUSTA SIIN


Statistikanurk:

  • Leipzig lööb koduliigas keskmiselt 2 väravat mängu kohta.
  • Viimase omavahelise kohtumise võitis RB Leipzig 2:1.
  • Manchester City on endale 4 kohtumist järjest lasknud värava lüüa.

Leipzig oli alagrupis päris tubli ning saldoks jäi 4 võitu ja 2 kaotust. Koduväljakul suudeti võita ka valitsevat meistrit Real Madridi. Kuue kohtumisega löödi kokku 13 väravat ehk keskmiselt veidi üle kahe mängus.

Manchester City jaoks oli alagrupi võitmine üsna lihtne ülesanne. Teeniti 4 võitu ja kahel korral mängiti viiki. Seejuures lasti endale kuue kohtumisega lüüa vaid kaks väravat.

Koduliigades on mõistagi mõlemad klubid väga kõrges mängus ning heitlevad tiitli eest. Jah, seda saab väita ka Leipzigi puhul, kes jääb liidrist maha vaid nelja punktiga.

Kahtlemata on kohtumise suurfavoriit Manchester City, kuid arvestades nende selle aasta esitusi ning Leipzigi sitkust koduväljakul, siis võib kõike juhtuda.

Tegelikult on City esitused olnud väga soliidsed, kuid tulemused ei ole järgi tulnud. Näiteks viimases 1:1 viigimängus Nottinghami vastu omati palli ligi 75% ning anti vastase väravale turmtuld, kuid lihtsalt ei suudetud lõpuks seda palli väravasse panna. Isegi Haaland eksis enda kohta väga palju.

Saksamaa klubide puhul on heaks indikaatoriks tulemuste vaatamine kohtumistes Müncheni Bayerni vastu. Leipzig on Bayerniga tänavu korra vastamisi läinud ning mängiti 1:1 viiki. Seegi tõestab, et suudetakse ka Manchester Cityle hambaid näidata.

Esimene panus – mõlemad skoorivad & üle 2.5 värava. Kuigi tegemist on paari esimese omavahelise kohtumisega, siis tahaks arvata, et näeme selles üle keskmise palju väravaid. Mõlemad meeskonnad on rünnakul võimekad ja Leipzig teab, et nullile ei saa jääda…muidu korduskohtumises erilisi võimalusi pole. City nullile jäämist ei taha ka uskuda.

Ehk kõige loogilisem tulemus oleks emma-kumma meeskonna 2:1 või 3:1 võit. Tõenäolisem muidugi, et võidukas on Inglismaa meeskond.

Teine panus – Manchester City esimesel poolajal üle 1.5 värava. Riskipanuseks võtaks just antud panuse. Kui Manchester City oma mängumootori käima saab ja suudab olukordi ka eeskujulikult ära realiseerida, siis ei oleks mitme värava skoorimine avapoolajal suureks üllatuseks. Tegemist on siiski ühe maailma parima ründemeeskonnaga.

Meie valikud:

  • Mõlemad skoorivad & üle 2.5 värava (2.08 @ Coolbet)
  • Manchester City esimesel poolajal üle 1.5 värava (4.55 @ Coolbet)

Tee oma ennustus, kasutades eksklusiivselt 50€ väärtuses spordimees.ee riskivaba pakkumist ning kaotuse korral saad oma raha tagasi. Kui teed panuse meie esimesele vihjele, pistad võidu korral tasku tervelt 103€!

Alustamiseks vajuta siia või allolevale nupule.

VÕTA RISKIVABA PANUS SIIT   

Coolbeti konto avamine – isegi telefoniga! – võtab aega kõigest 30 sekundit!

Meie analüüsid ning ennustused on kirjutatud parimal meile saadaoleval võimalikul moel, kuid me ei garanteeri võitvaid panused. Palun panustage vastutustundlikult ning ainult rahaga, mida olete valmis kaotama.

Scroll to Top