Frankfurdi Eintracht vs. Napoli ennustusvihjed

Meistrite liigas lähevad vastamisi Saksamaa kuues meeskond ning Itaalia kõrgliiga kindel liider. Kas Napoli suurepärased esitused kanduvad ka play-offi ning edasipääseja saatus otsustatakse ära juba esimeses kohtumises?


Eintracht vs. Napoli

Teisipäev, 21. veebruar 2023
Algab: 22:00
Ülekanne: Viaplay

Napoli võit (2.18 @ Coolbet)

Victor Osimhen skoorib teisel poolajal (3.90 @ Coolbet)

 

 

PANUSTA SIIN


Statistikanurk:

  • Eintracht on võitnud 5 kodukohtumist järjest.
  • Itaalia meeskond on viimases kaheksas kohtumises löönud vähemalt kaks väravat mängu kohta.
  • Napoli on viimase viie kohtumisega lasknud endale lüüa vaid ühe värava.

Esmalt meenutame, millega said meeskonnad hakkama alagrupiturniiril.

Saksamaa klubi Frankfurdi Eintracht võitis kuuest kohtumisest kolm. Kahel korral alistati Marseille ja korra käidi üle Sportingust. Alagrupi võitnud Tottenhami vastu mängiti kodus viiki. Kokku löödi vaid 7 väravat ja endale lasti lüüa 8.

Napoli saldoks alagrupiturniiril jäi 5 võitu ja 1 kaotus. Seejuures löödi kuue kohtumisega lausa 20 väravat ehk tänasest opponendist 13 enam. Ainus kaotus saadi võõral väljakul Liverpooli vastu.

Kodumeeskonna poolt tahaks välja tuua prantslasest ründaja Randal Kolo Muani, kes on koduliigas löönud 10 väravat ja ka jaganud 10 resultatiivset söötu. Külaliste poolelt tuleb välja tuua tandem Osimhen-Kvaratškelia, kes veavad meeskonda Itaalia meistritiitli suunas.

Eintracht pole tänavuse aastanumbri sees koduväljakul kaotanud mitte ühtegi kohtumist. Samuti on oldud väga resultatiivsed. Hiljuti tehti võõral väljakul 1:1 viik ka ei kellegi muu kui Müncheni Bayerni endaga.

Napoli on see hooaeg üks üks parema mulje jätnud jalkameeskond terves Euroopas. Mängu ei tee just maailma tuntuimad nimed, kuid meeskond klapib kokku super-hästi ning Spalletti on suutnud hoogu hoida terve hooaja jooksul.

Esimene panus – Napoli võit. Eintracht on küll viimasel ajal koduväljakul tubli olnud, kuid Napoli tundub natukene liiga suur amps. Itaalia meeskond on terve hooaja peale kaotanud vaid kaks kohtumist – Liverpoolile ja Interile – ning ka kahel korral viiki mänginud, kõik ülejäänud kohtumised on võidetud. Meeskonna momentum on nii vägev, et võit Eintrachti üle ja seda isegi võõral väljakul, tundub üsna loogiline tulemus.

Teine panus – Victor Osimhen skoorib teisel poolajal. Napoli nigeerlasest ründaja on Itaalia kõrgliiga kõige resultatiivsem mängija ning lööb põhimõtteliselt värava mängu kohta. Ennustaks, et just tema hakkab väravate eest vastutama ka antud kohtumises ning tõenäolisem võiks olla skoorimine teisel poolajal.

Meie valikud:

  • Napoli võit (2.18 @ Coolbet)
  • Victor Osimhen skoorib teisel poolajal (3.90 @ Coolbet)

Tee oma ennustus, kasutades eksklusiivselt 50€ väärtuses spordimees.ee riskivaba pakkumist ning kaotuse korral saad oma raha tagasi. Kui teed panuse meie esimesele vihjele, pistad võidu korral tasku tervelt 108€!

Alustamiseks vajuta siia või allolevale nupule.

VÕTA RISKIVABA PANUS SIIT   

Coolbeti konto avamine – isegi telefoniga! – võtab aega kõigest 30 sekundit!

Meie analüüsid ning ennustused on kirjutatud parimal meile saadaoleval võimalikul moel, kuid me ei garanteeri võitvaid panused. Palun panustage vastutustundlikult ning ainult rahaga, mida olete valmis kaotama.

Scroll to Top