Liverpool vs. Real Madrid ennustusvihjed

Meistrite liigas lähevad põnevas kaheksandikfinaalis vastamisi Liverpool ja Real Madrid. Viimastel aastatel on meeskonnad omavahel tihedalt kohtunud ja võitjana väljunud alati Hispaania klubi. Kas Liverpool suudab lõpuks revanši võtta?


Liverpool vs. Real Madrid

Teisipäev, 21. veebruar 2023
Algab: 22:00
Ülekanne: Viaplay

Mõlemad skoorivad & üle 2.5 värava (1.93 @ Coolbet)

Real Madrid skoorib mõlemal poolajal (3.45 @ Coolbet)

 

 

PANUSTA SIIN


Statistikanurk:

  • Liverpool on sel hooajal koduväljakul kaotanud vaid ühe kohtumise.
  • Viimane omavaheline kohtumine lõppes Real Madridi 1:0 võiduga.
  • Real Madrid on koduliigas viimase 5 kohtumisega lasknud endale lüüa vaid ühe värava.

Mäletatavasti kohtusid samad meeskonnad ka eelmisel hooajal Meistrite liiga finaalis ja Real Madrid võttis 1:0 võidu. Aasta varem mindi vastamisi veerandfinaalis ja Real Madrid võitis kahe mängu kokkuvõttes 3:0. Veel paar hooaeg varem mängisid samuti antud meeskonnad finaalis ja jällegi võitis Hispaania klubi tulemusega 3:1. Aga kõik need tulemused on minevik ja ei loe enne kohtumist midagi.

Liverpool on koduliigas viimased kaks kohtumist võitnud ning saanud vajaliku enesekindlusesüsti, mille pealt eurokohtumisele tulla. Samuti pole endale kaks kohtumist järjest lastud väravat lüüa, mis on tänavuse hooaja puhul üsna haruldane. Tõe huvides tuleb mainida, et kaitse on siiski üsna auklik.

Real Madrid kulgeb koduliigas üsna kindlalt teisel positsioonil. Tiitli võitmine Hispaanias tundub neile tänavu liiga raske ülesanne, sest Barcelona tegutseb eeskujulikult ja ei kaota punkte. Seda enam soovitakse taaskord edu saavutada Meistrite liigas.

Inglismaa klubi koosseisust puuduvad endiselt Thiago ja Diaz. Real Madridi poolelt on küsimärgid Toni Kroosi ja Karim Benzema kohal, kelle osalemine selgub vahetult enne matši.

Tahaks ennustada, et esimeses omavahelises kohtumises midagi veel ära ei otsustata. Liverpool võib küll koosseisuliselt jääda valitsevale Meistrite liiga võitjale alla, kuid koduväljak ja toetavad fännid räägivad nende kasuks.

Esimene panus – mõlemad skoorivad & üle 2.5 värava. Liverpool teab, et edasipääsemiseks peavad nad koduäljakul väravaid lööma ja nulliga Hispaaniasse korduskohtumisele minna ei saa. Samas nende enda kaitse on nii auklik, et Real Madrid vähemalt korra karistab selle tõenäoliselt ära. Seega oleks loogiline tulemus, et näeme üle keskmise palju väravaid ja mõlemad skoorivad.

Teine panus – Real Madrid skoorib mõlemal poolajal. Riskipanuseks sobib küll. Liverpooli kaitse on see hooaeg lihtsalt jätnud nii ebakindla mulje. Van Dijk on küll tagasi, kuid Hispaania kiirete ründajate vastu saab Liverpooli kaitseliinil olema väga keeruline mängupäev.

Meie valikud:

  • Mõlemad skoorivad & üle 2.5 värava (1.94 @ Coolbet)
  • Real Madrid skoorib mõlemal poolajal (3.45 @ Coolbet)

Tee oma ennustus, kasutades eksklusiivselt 50€ väärtuses spordimees.ee riskivaba pakkumist ning kaotuse korral saad oma raha tagasi. Kui teed panuse meie esimesele vihjele, pistad võidu korral tasku tervelt 95€!

Alustamiseks vajuta siia või allolevale nupule.

VÕTA RISKIVABA PANUS SIIT   

Coolbeti konto avamine – isegi telefoniga! – võtab aega kõigest 30 sekundit!

Meie analüüsid ning ennustused on kirjutatud parimal meile saadaoleval võimalikul moel, kuid me ei garanteeri võitvaid panused. Palun panustage vastutustundlikult ning ainult rahaga, mida olete valmis kaotama.

Scroll to Top