Tottenham vs. West Ham ennustusvihjed

Inglismaa kõrgliigas lähevad vastamisi Tottenham ja West Ham. Kodumeeskonna poolt jääb taaskord eemale peatreener Conte, kes hoolitseb oma tervise eest ja seega lastakse pulti abitreener. Viimati võideti abitreeneri käe all loetud nädalad tagasi Manchester Cityt. Vaatame, kuidas võiks seekord minna.


Tottenham vs. West Ham

Pühapäev, 19. veebruar 2023
Algab: 18.30
Ülekanne: Viaplay

Tottenhami võit ja mõlemad skoorivad (4.10 @ Coolbet)

West Ham alla 3.5 nurgalöögi (2.14 @ Coolbet)

 

 

PANUSTA SIIN


Statistikanurk:

  • Tottenahm on ainus meeskond liigas, mis pole sel hooajal koduväljakul viiki mänginud.
  • Viimane omavaheline kohtumine lõppes 1:1 viigiga.
  • West Ham on 22 vooruga löönud vaid 19 väravat.

Kui Tottenham asetseb tabelis üsna loogilisel positsioonil ehk viiendal kohal, siis West Hami tänavune hooaeg on küll päris suur pettumus ning vahepeal flirditi lausa relegatsiooni piiri peal. Ega praegugi sealt väga kaugel ei olda.

Viimase viie vooru lõikes on aga juba teised lood ning selle perioodi jooksul on West Ham isegi rohkem punkte teeninud kui nende tänane vastane. Samas tuleb mainida, et Tottenhamil on olnud ka üle keskmise raske mängugraafik.

Hooaja esimene omavaheline kohtumine lõppes 1:1 viigiga. Tottenham valdas küll rohkem palli, kuid West Ham keskendus kontratele ja suutis luua isegi paremaid skoorimise võimalusi.

Kui Tottenhami suuremad probleemid peituvad eelkõige kaitses, siis West Ham on vastupidi hädas väravate löömisega. Senise hooaja parim skoorija on olnud nelja väravaga Jarrod Bowen. Hiljuti toodi ründeliini Danny Ingsi näol täiendust, kuid inglane sai kohe esimeses kohtumises vigastada ning pole veel meeskonda sulandunud.

Vigastustega jätkates on Tottenhami poolelt eemal kaks väga tähtsat mängijat – Hugo Lloris ja Rodrigo Bentancur. Külalismeeskond peab hakkama saama ilma Paqueta ja Zoumata.

Esimene panus – Tottenhami võit ja mõlemad skoorivad. Kuigi Tottenhami hooaeg pole liiga särav olnud ja nende võitudele panustamine tihti üsna suur julgustükk, siis koduväljakul on üldjuhul oma ära tehtud. Samas on nende kaitse nii logisev, et nulliga võitu neile küll ei pakuks.

West Ham on eelmise hooajaga võrreldes ikka täielikult lati alt läbi läinud(lõpetati seitsmendana), kuid ühe mängu lõikes võib neilt kõike oodata.

Teine panus – West Ham alla 3.5 nurgalöögi. Tõenäoliselt hoolitseb pallivaldamise eest suures osas kodumeeskond ning West Ham tegeleb rohkem kaitsetööga. Seega võiks arvata, et ka nurgalöökide arv jääb külalismeeskonnal üsna madalaks.

Meie valikud:

  • Tottenhami võit ja mõlemad skoorivad (4.10 @ Coolbet)
  • West Ham alla 3.5 nurgalöögi (2.14 @ Coolbet)

Tee oma ennustus, kasutades eksklusiivselt 50€ väärtuses spordimees.ee riskivaba pakkumist ning kaotuse korral saad oma raha tagasi. Kui teed panuse meie esimesele vihjele, pistad võidu korral tasku tervelt 205€!

Alustamiseks vajuta siia või allolevale nupule.

VÕTA RISKIVABA PANUS SIIT   

Coolbeti konto avamine – isegi telefoniga! – võtab aega kõigest 30 sekundit!

Meie analüüsid ning ennustused on kirjutatud parimal meile saadaoleval võimalikul moel, kuid me ei garanteeri võitvaid panused. Palun panustage vastutustundlikult ning ainult rahaga, mida olete valmis kaotama.

Scroll to Top