Newcastle vs. Liverpool ennustusvihjed

Inglismaa kõrgliigas lähevad vastamisi Newcastle ja Liverpool. Mõlemad meeskonnad pole selle aastanumbri sees kõige paremaid tulemusi välja mänginud, kuid seda enam soovitakse antud kohtumisest positiivset tulemust.


Newcastle vs. Liverpool

Laupäev, 18. veebruar 2023
Algab: 19:30
Ülekanne: Viaplay

Viik (3.55 @ Coolbet)

Kokku alla 2.5 värava (2.04 @ Coolbet)

 

 

PANUSTA SIIN


Statistikanurk:

  • Newcastle on 22 vooru jooksul lausa 11 korda mänginud viiki.
  • Viimane omavaheline kohtumine lõppes Liverpooli 2:1 võiduga.
  • Liverpool on sel hooajal võõrsil mängides võitnud vaid 2 kohtumist.

Tabeliseis näitab, et Newcastle on neljas meeskond ja Liverpool üheksas. Kahte meeskonda lahutab üheksa punkti, kuid Liverpoolil on üks kohtumine vähem peetud. Ehk teatud stsenaariumi puhul võib kahte meeskonda peale seda vooru lahutada juba vaid kuus punkti.

Newcastle on terve liiga peale kõige rohkem viiki mängiv meeskond. Viimased viis vooru kinnitavad samuti seda fakti – saldoks 4 viiki ja 1 võit. Samuti on Newcastle näol tegemist võistkonnaga, mis laseb endale kõige vähem väravaid lüüa, keskmiselt 0.6 mängu kohta.

Senise hooaja jooksul rohkelt vigastustega maadelnud Liverpooli kohta ei julge midagi öelda. Teatud hetkedel tundub, et saadakse oma mänguvanker jälle käima, kuid siis suudetakse järgmises voorus taas lati alt läbi minna. Eks uute mängijate koosseisu sulandumine võtab aega, kuid Liverpoolilt ootaks ikkagi nende nimele vastavaid esitusi.

Hooaja esimene omavaheline kohtumine mängiti augustis ja Liverpool noppis selles 2:1 võidu. Mäletatavasti lõi Fabio Carvalho võiduvärava alles kaheksandal lisaminutil.

Enne kohtumist tahaks öelda, et kõige loogilisem tulemus oleks viik. Newcastle on liiga parim kaitsemeeskond ja Liverpooli rünnak on üsna ümmargune. Ehk lõhnab madalaskoorilise viigi järele. Samas tabeliseisu arvestades pole Liverpoolil viigiga midagi peale hakata ja tõenäoliselt ollakse valmis ka riske võtma, et platsilt kolme punktiga lahkuda.

Esimene panus – viik. Tõesti ei oska välja tuua väga veenvaid põhjuseid, miks peaks üks meeskond teisest üle olema. Ehk jääbki viigiline panus. Seda enam, et Liverpool on võõral väljakul sel hooajal olnud üsna kohutav ja nende võidule panustamine oleks üsna suur julgustükk.

Teine panus – kokku alla 2.5 värava. Kõik märgid näitavad, et võiks oodata madalaskoorilist kohtumist. Tavaliselt juhtub, et siis lüüakse umbes 4-6 väravat, aga loodame, et seekord loogikareeglid siiski kehtivad. Newcastle on 11 vooruga koduväljakul lasknud endale lüüa 6 väravat, Liverpool on võõrsil löönud kokku vaid 11 kolli.

Meie valikud:

  • Viik (3.55 @ Coolbet)
  • Kokku alla 2.5 värava (2.04 @ Coolbet)

Tee oma ennustus, kasutades eksklusiivselt 50€ väärtuses spordimees.ee riskivaba pakkumist ning kaotuse korral saad oma raha tagasi. Kui teed panuse meie esimesele vihjele, pistad võidu korral tasku tervelt 178€!

Alustamiseks vajuta siia või allolevale nupule.

VÕTA RISKIVABA PANUS SIIT   

Coolbeti konto avamine – isegi telefoniga! – võtab aega kõigest 30 sekundit!

Meie analüüsid ning ennustused on kirjutatud parimal meile saadaoleval võimalikul moel, kuid me ei garanteeri võitvaid panused. Palun panustage vastutustundlikult ning ainult rahaga, mida olete valmis kaotama.

Scroll to Top