Laskesuusatamise MM-i teatesõitude ennustusvihjed

Laupäeval on laskesuusatamise MM-il kavas teatesõidud. Kui meeste seas on ülikindel favoriit Norra nelik, siis naiste seas on võitlus kullale hoopis tasavägisem. Heidame pilgu koefitsientidele ja vaatame, mis silma jääb.


Laskesuusatamise MM-i teatesõidud

Laupäev, 18. veebruar 2023
Algab: mehed 12:45 & naised 16:00
Ülekanne: ETV

Prantsusmaa võit(mehed) (11.00 @ Coolbet)

Rootsi võit(naised) (2.50 @ Coolbet)

 

 

PANUSTA SIIN


Oberhofi puhul on õnneks see lugu, et ilm võib mängida korralikku vingerpussi ja see muudaks teatevõistlused väga põnevaks. Hetkeseisuga tundub siiski, et laupäeval saavad olema üsna stabiilsed olud, kuid lõplik tõde selgub vahetult enne starti.

Suusarada on Saksamaa laskesuusatamise mekas raskemapoolne ja soosib tugevaid sõitjaid. Lihtne on distantsi esimeses pooles üle pingutada ja edasise võistluse käigus selle tõttu lõivu maksta.

Mehed

Meeste arvestuses on raske näha, et keegi Norrale vastu saaks. Viimases teatevõistluses enne MM-i edestasid nad teisele positsioonile tulnud Prantsusmaad minuti ja kolmanda koha saavutanud Saksamaad lausa kahe minutiga.

Järgmistele poodiumikohtadele pretendeerivad eelkõige Prantsusmaa, Saksamaa ja Rootsi. Edasi tulevad juba meeskonnad, kes peavad esinelikusse tulemiseks tegema perfektse soorituse. Nendeks on Šveits, Itaalia ja Tšehhi.

Eesti meeskonnale liiga suuri ootusi ei paneks ja tõenäoliselt heideldakse teise kümne viimastele kohtadele.

Ennustus – Pranstsumaa võit. Loomulikult on Norra ülikindel favoriit, kuid seega on ka nende koefitsient täiesti väärtusetu. Prantsusmaa koefitsient on aga päris tummine ning sobib hästi riskipanuseks.

Prantsusmaa võidu valem on lihtne. Ise tuleb lasketiirus täielikult õnnestuda ja loota, et Norra läheb umbes kahele trahviringile. Ajalugu on näidanud, et Norra võib lasketiirus hädas olla küll. Läbi aastate on olnud neil vähemalt üks vahetus, kes lasketiirus kõrbeb ja flirdib trahviringidega.

Seda enam, et Norra teatenelikul on peal kõige suurem pinge. Kõik ootavad neilt ainult kulda. See on nii mõnegi sportlase püssitoru pingelises olukorras värisema pannud.

Naised

Naiste seas on suurimateks favoriitideks Prantsusmaa ja Rootsi. Mõlemal naiskonnal on üsna ühtlane teatenelik ja teatud liikmed, kes kuuluvad suusakiiruselt täielikku tippu.

Viimase medali ehk pronksi eest hakkavad tõenäoliselt heitlema Norra, Saksamaa ja Itaalia. Samas tahaks öelda, et kui Norra kolmas ja neljas number teevad enda kohta üle keskmise hea esituse, siis on tänu Tandrevoldi ja Röiselandi klassile ka nemad kullamängus.

Eesti naiskonda ennustaks umbes kümnendaks või mõned kohad tahapoole.

Ennustus – Rootsi võit. Rootslannad on jätnud väga hea mulje. Elvira Öberg on küll haigusega kimpus olnud, kuid tema puudumisel on teinud kolmandad ja neljandad numbrid väga korralikke esitusi.

Sprindis ja individuaaldistantsil võitsid Rootslannad võimalikust kuuest medalist lausa neli ning selgelt ollakse naiste seas rahvusena selle MM-i suurimad õnnestujad.

Tegemist on ka valitsevate olümpiavõitjatega ehk kogemusi ja tiitlivõistluse närvi peaks jaguma.

Meie valikud:

  • Meeste seas võidab Prantsusmaa (11.00 @ Coolbet)
  • Naiste seas võidab Rootis (2.50 @ Coolbet)

Tee oma ennustus, kasutades eksklusiivselt 50€ väärtuses spordimees.ee riskivaba pakkumist ning kaotuse korral saad oma raha tagasi. Kui teed panuse meie teisele vihjele, pistad võidu korral tasku tervelt 125€!

Alustamiseks vajuta siia või allolevale nupule.

VÕTA RISKIVABA PANUS SIIT   

Coolbeti konto avamine – isegi telefoniga! – võtab aega kõigest 30 sekundit!

Meie analüüsid ning ennustused on kirjutatud parimal meile saadaoleval võimalikul moel, kuid me ei garanteeri võitvaid panused. Palun panustage vastutustundlikult ning ainult rahaga, mida olete valmis kaotama.

Scroll to Top