Barcelona vs. Manchester United ennustusvihjed

Barcelona ja Manchester United lähevad vastamisi Euroopa liiga kohtumises. Jah, Euroopa liiga kohtumises. Kuid julgelt võib öelda, et antud kohtumises näeme Meistrite liiga kvaliteeti. Heidame pilgu koefitsientidele ja proovime ennustada lõpptulemust.


Barcelona vs. Man.United

Neljapäev, 16. veebruar 2023
Algab: 19:45
Ülekanne: Viaplay

Barcelona võit ja kokku alla 3.5 värava (2.55 @ Coolbet)

Kohtumise viimase värava lööb Man.United (2.71 @ Coolbet)

 

 

PANUSTA SIIN


Statistikanurk:

  • Barcelona tunnistas viimati kaotusekibedust oktoobris, kui alla jäädi Baryernile. Järgnevad 16 kohtumist pole kaotatud.
  • Viimase omavahelise kohtumise võitis Barcelona 3:0.
  • Manchester United on värava löönud 23 kohtumist järjest.

Barcelona on tõenäoliselt MM-i järgse perioodi kõige edukam klubi terves Euroopas. Tippliigade arvestuses muidugi. Viimase 16 kohtumise saldo on 13 võitu normaalajal, kaks võitu lisaajal ja üks viik. Arvestades Hispaania liiga keskmist taset, siis see on ikka hirmkõva näitaja.

Kuigi Hispaania klubi kõikide vastaste väravaid palle täis ei löö ning tihti piirdutakse vaid 1-2 väravaga, siis kaitses on asjad ikka väga korras. Koduliigas on 21 kohtumisega lastud endale lüüa vaid 7(!) väravat.

Manchester United on Inglismaa kõrgliigas samuti igati soliidset hooaega tegemas ja heitleb esinelikuekohtades eest. Ette on näidata ka üks uhke seeria ehk 23 kohtumist järjest on värav löödud.

Kaitses aga asjad nii roosilised pole ning keskmiselt lastakse endale mängu kohta lüüa veidi üle ühe värava.

Barcelonal poolelt jäävad kohtumisest vigastuste tõttu eemale Sergio Busquets ja Ousmane Dembele. Inglismaa klubi peab omakorda hakkama saama ilma Erikseni, Martiali, Martineze, McTominay, Sabitzeri ja van Beekita. Kindel pole ka Antony osalemine.

Kihlveokontorid peavad üsna selgeks favoriidiks Barcelonat ja see on ka igati mõistetav. Nad on Camp Nou´l ülitugevad ning nende kaitse lahtimuukimine päris keeruline ülesanne.

Esimene panus – Barcelona võit ja kokku alla 3.5 värava. Kuigi Manchester United võib olla päris ebamugav vastane, siis tahaks arvata, et Barcelona võtab koduväljakul ikkagi oma. Nende viimaste kuude esitused on lihtsalt nii kindla mulje jätnud. Ülidistsiplineeritud kaitsemäng, kõik teavad väljakul oma ülesandeid ning ka kehvema esitusega suudetakse vastased üle mängida.

Ja skoori poolest ootaks pigem maksimaalselt 2-3 väravat. Barcelona kaitse kiitmist oleme juba küllalt teinud ning eks need kahemänguliste seeriate esimesed kohtumised ongi üldjuhul natukene otsivamad ja madalama skooriga.

Teine panus – kohtumise viimase värava lööb Man.United. Et natukene riske hajutada, siis valiks ka antud panuse. Inglismaa klubi on ikkagist 23 kohtumist järjest värava löönud ja naljalt nulli peale ei jää. Nende parimad võimalused võiksid tekkida just kohtumise lõpus, kui Barcelona kaitseb oma eduseisu/riskib kaotusseisu tõttu rohkem.

Meie valikud:

  • Barcelona võit ja kokku alla 3.5 värava (2.55 @ Coolbet)
  • Kohtumise viimase värava lööb Man.United (2.71 @ Coolbet)

Tee oma ennustus, kasutades eksklusiivselt 50€ väärtuses spordimees.ee riskivaba pakkumist ning kaotuse korral saad oma raha tagasi. Kui teed panuse meie esimesele vihjele, pistad võidu korral tasku tervelt 128€!

Alustamiseks vajuta siia või allolevale nupule.

VÕTA RISKIVABA PANUS SIIT   

Coolbeti konto avamine – isegi telefoniga! – võtab aega kõigest 30 sekundit!

Meie analüüsid ning ennustused on kirjutatud parimal meile saadaoleval võimalikul moel, kuid me ei garanteeri võitvaid panused. Palun panustage vastutustundlikult ning ainult rahaga, mida olete valmis kaotama.

Scroll to Top